• 100e meisje bij v.v. Naaldwijk!

 •  

  Twee jaar geleden hadden we ongeveer 50 dames en meisjes bij v.v. Naaldwijk, maar mede door het succes van de Oranjeleeuwinnen en het speerpunt van vv Naaldwijk om meer aandacht te besteden aan de meidenafdeling zijn we inmiddels de grens van 100 meiden gepasseerd!

  Jenna van Hagen 100e meisje!

  Mooie reden om het 100e meisje in het zonnetje te zetten met een bidon van vv Naaldwijk, douchegel van vv Naaldwijk, broodblik van vv Naaldwijk en een bal met handtekeningen van de eerste elftal spelers erop. Coördinator meisjes Mirjam Schmidt zocht Jenna van Hagen op om deze kadootjes te overhandigen en haar wat beter te leren kennen.

 • Hallo Jenna, hoe oud ben je?
  Ik ben 9 jaar, ik word in september 10. Ik zit op de Bernadetteschool in groep 7

  Van wie ben je familie?
  Mijn vader is Stefan van Hagen, hij heeft bij Westlandia gespeeld, bij Verburgh en ook bij vv Naaldwijk in het eerste. Mijn moeder Teresa heeft ook gevoetbald en ik heb nog een lief broertjevan  4 jaar Mitch, die ook voetbalt.

  Waarom koos je ervoor om op voetbal te gaan?
  Mijn broertje voetbalde al en ik voetbalde vaak buiten en vond het ook erg leuk. Mijn moeder wist dat er bij vv Naaldwijk veel meisjes zijn dus toen ben ik mee gaan trainen met mijn vriendin Bloesem.  Ik vond het superleuk en heb daarna nog 3 vriendinnen mee genomen en die gaan ook allemaal op voetbal. Mijn opa is vrijwilliger bij vv Naaldwijk en mijn oom voetbalt er ook dus die zijn ook blij dat ik bij Naaldwijk kom.

  Wat vind je het leukst aan voetbal?
  Ik vind alles leuk maar op de training partijtje.

  Wat vind je nog meer leuk om te doen?
  Tik tok, ik heb ook al een filmpje gemaakt met mijn voetbaltenue aan. Verder ben ik veel aan het buiten spelen, bomen klimmen maar vind ik tekenen en make uppen ook leuk.


  Bedankt voor dit leuke interview Jenna. We wensen jou en je vriendinnen veel voetbalplezier bij v.v. Naaldwijk!

   

  Denk je bij het lezen van dit stukje: ja dat wil ik ook!?

  Jenna gaat spelen in het nieuwe team meisjes onder 11 jaar. 
  We kunnen nog wel een paar leuke meiden van 9 of 10 jaar gebruiken voor dit team.

  Ook voor jongere meiden zijn er nog plekjes in de meisjes onder 8 en onder 9.

  Voor de oudere meiden hebben we nog een meisjes onder 13 team, een meisjes onder 15 en een meisjes onder 17, ook bij die teams kunnen er nog meiden aansluiten.


  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen, je bent van harte welkom! Neem contact op met Mirjam Schmidt voor de trainingsdagen en tijden. Telefoon: 06-52668633.