• Aanmelden: Jumbo Koornneef voetbalplaatjes

 • De kick-off voor de Jumbo Koornneef voetbalplaatjes spaaractie is een feit! De organisatie is achter de schermen al druk bezig met de spaaractie die we al eerder aankondigden.

  Jumbo Koornneef heeft v.v. Naaldwijk benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin al onze eigen toppers een mooi plaatsje krijgen, plus… een eigen gepersonaliseerd album! Hoe leuk is dat! Plaatjes van jezelf en alle andere witkielen zijn vanaf eind oktober 2019 verkrijgbaar bij Jumbo Koornneef Naaldwijk. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden natuurlijk deze kans niet onthouden.

  Wie
  Voor alle jeugdleden én senioren van v.v. Naaldwijk.
  Jawel… ook de senioren doen mee… er zijn natuurlijk altijd wel familieleden, die de plaatjes sparen en hoe leuk is het dan als vader, moeder, grote broer/zus/neef/nicht, held of zelfs de buurman erin staat! En je mag ze zelf natuurlijk ook sparen ;)

  Aanmelden/ toestemming
  Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie is wel toestemming van jou of je ouders/verzorgers nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken (naam, email (voor de bevestiging) en team).

  Let op! Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou super jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan! Er wordt ook gevraagd om je team in te vullen. Weet je die nog niet precies voor het volgende seizoen, vul dan je in ieder geval je lichting in bijv. Ukkies, JO9, JO15, senioren, dames of Oldboys etc.

  Vul hier toestemmingsformulier in
  Ga naar: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-vvnaaldwijk/
  Het kost je slechts 1 min. tijd. Ook de seniorleden moeten het formulier invullen om mee te doen.

  I.v.m. de organisatie en zomervakantie vragen wij je om dit z.s.m. te regelen.

  AVG
  Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden). Deelname is uiteraard vrijwillig.

  Mocht het niet lukken met het invullen van de online toestemming, bel of stuur een appje naar Lenny van Daalen op 06-2339 3486.

  Groetjes van de organisatie.