• Adviesbureau Daenen sponsort bord langs veld 1

Als teamsponsor van Zomi 1 is Adviesbureau Daenen al enige jaren betrokken als sponsor bij vv Naaldwijk. Dick Daenen, eigenaar van het adviesbureau, is nog altijd actief en zeer betrokken bij vv Naaldwijk. In gesprekken met Kurt Zwemstra van de sponsorcommissie zegde Dick de sponsoring toe van een nieuw bord langs veld 1.

VV Naaldwijk is blij met trouwe leden die een extra steentje bijdragen aan de vereniging. Wij danken Dick Daenen voor de toezegging en hopen dat hij nog lang als (spelend) lid aan de vereniging verbonden zal blijven.

Over Adviesbureau Daenen BV:

Adviesbureau Daenen B.V. is op 25 juni 2007 opgericht en verleent adviezen op het gebied van beton-, staal- hout- en funderingsconstructies en bouwmethoden, voor de woning- en utiliteitsbouw en de agrarische sector.

Het zwaartepunt van onze werkzaamheden ligt bij het maken van constructieve tekeningen en berekeningen. Uitgangspunt voor onze adviezen is altijd dat het plan van de opdrachtgever, vertaald in het bouwkundig ontwerp van de architect, zoveel mogelijk gerealiseerd kan worden. Wij zullen daarbij zoeken naar oplossingen waardoor de aannemer snel, eenvoudig en dus economisch kan bouwen.

Wij kunnen u van dienst zijn met:

· constructieve berekeningen

· constructief tekenwerk

· bouwcontrole ruwbouw

· funderingsadvies en -herstel

· het uitvoeren van een second opinion

Meer informatie over adviesbureau Daenen is te vinden op www.daenenadvies.nl