• Met dank aan Dario Pobric, werkzaam bij Agrolux en voormalige selectievoetballer van vv Naaldwijk werd vorig jaar al een mooie sponsorovereenkomst met Agrolux afgesloten. Wij zijn Dario en Agrolux dankbaar voor de support aan onze mooie vereninging.

Agrolux Nederland BV is een wereldwijde producent en leverancier van assimilatiebelichting voor de glastuinbouw. Echter bevinden de ‘roots’ van Agrolux zich in het Westland (De Lier) en is Agrolux groot geworden door veel een mooie projecten uit te mogen voeren in het glastuinbouw hart van de wereld. Bij Agrolux werken een tiental lokale mannen en vrouw die namens de zaak hun meest favoriete sportclub mogen benaderen als sponsor. Wij van Agrolux willen graag wat terug doen bij familieverenigingen waar veel van onze relaties/contacten regelmatig langs de kant te vinden zijn.

In de zomer is bij ons de grootste drukte te vinden waar alle producten tot op heden in Naaldwijk worden geassembleerd. In de zomer zorgt Agrolux ervoor dat alle assimilatie en LED belichtingsarmaturen gereed worden gemaakt om alles voor het winterseizoen geïnstalleerd te krijgen. Onze klanten gebruiken onze lampen om jaarrond producten te kunnen telen. Dit varieert van bloemen en planten tot groenten en fruit. Wij van Agrolux zorgen er ieder jaar weer voor dat er wereldwijd mooie projecten gerealiseerd worden waardoor er jaarrond lokale producten geteeld en gegroeid kunnen worden.

Meer info via https://www.agrolux.nl/