• AH Vrij vernieuwd overeenkomst met vv Naaldwijk voor bord sponsoring

  Al jaren onderhoudt het bedrijf AH Vrij onze mooie velden, en zij dragen er mede zorg voor dat ons hoofdveld in onze regio bekend staat als een van de mooiste velden. “Het Wembley van het Westland” vinden we zelf. Met behulp van Mark Valstar werd contact gelegd met Jan Vrij en zo werd de oude overeenkomst verandert in een nieuwe overeenkomst waarbij ook het oude bord vervangen is door een nieuw bord. We zijn blij dat we een mooi nieuw bord hebben hangen, langs het mooie door AH Vrij onderhouden hoofdveld van vv Naaldwijk. We danken AH vrij voor hun aanhoudende support aan onze mooie club.  

   

  Over AH Vrij:  

  AH Vrij, het beste uit drie werelden  

  Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in ruim zestig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers.  

  AH Vrij is een familiebedrijf met korte lijnen, waar de klant centraal staat. Duurzaamheid is verweven in onze bedrijfsvoering. U kunt bovendien rekenen op kwalitatief goed werk en een flexibele aanpak. Met een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers wordt elke klus naar tevredenheid opgeleverd.  

  Kortom, voor elk project in groen, grond en infra biedt AH Vrij u het beste uit drie werelden. Meer over AH Vrij via https://www.ahvrij.nl/