• Alfa accountants en adviseurs trouwe sponsor van vv Naaldwijk

  Een voetbalvereniging als vv Naaldwijk kan niet voortbestaan zonder de steun van trouwe sponsors. Als we het over een trouwe sponsor hebben, dan behoort Alfa Accountants en Adviseurs daar al vele jaren bij. Alfa Accountants is al sinds jaar en dag verbonden aan onze vereniging als teamsponsor, hoofdsponsor en bordsponsor. Binnen het kantoor van Alfa aan de Tiendweg in Naaldwijk zijn diverse medewerkers te vinden met een verbondenheid met onze vereniging. Directeur Toni di Addario is enkele seizoenen (assistent) trainer geweest bij de jeugd. Daarnaast is Barry Baljeu vele jaren een waardevolle ondersteunende kracht geweest voor de selectie.

   

  De directe verbondenheid van beiden komt overeen met de kernwaarden van Alfa Accountants als kantoor. Alfa Accountants is landelijk met meer dan 30 vestigingen nauw verbonden met haar klanten en staat altijd klaar om de klanten te voorzien van financieel, fiscaal en juridisch advies.

   

  Over Alfa Accountants en Adviseurs

  Alfa Accountants is een accountantskantoor dat een totaalpakket aan diensten levert aan haar (mkb)-klanten. Vanwege de specifieke branchekennis kunnen de klanten optimaal advies verwachten op het gebied van financiën en fiscaliteit. Daarnaast heeft Alfa specialisten in huis op het gebied van fiscaal-juridische zaken, subsidies, bedrijfskunde, fusies en overnames en salaris en personeel. Door gevestigd te zijn in heel Nederland is Alfa Accountants altijd overal dichtbij om u te voorzien van het juiste advies.

  Voor meer informatie over Alfa Accountants zie: https://www.alfa.nl 

 • Alfa sponsor van vv Naaldwijk Zami 3

 • Borde van Alfa langs veld 1