• Alweco breidt sponsoring verder uit bij vv Naaldwijk

  Alweco is alweer enige jaren sponsor van vv Naaldwijk. Alweco blijft goed zichtbaar langs veld 1, maar breidt deze sponsoring nog verder uit. Haar nieuwe huisstijl is vanaf juli zichtbaar aan zowel de lange als de korte zijde van het Henk Malestein hoofdveld van vv Naaldwijk.


  Alweco is betrokken bij onze club via diverse mensen, en zij dragen mede daarom onze vereniging een bijzonder warm hart toe. VV Naaldwijk is Alweco zeer dankbaar voor deze nieuwe overeenkomst en we hopen nog jarenlang met elkaar langs de velden van vv Naaldwijk te mogen genieten.


  Over Alweco:
  ALWECO is ruim 35 jaar geleden opgericht door twee jonge Westlanders. Sindsdien is het mouwen opstropen en gaan. Afspraak is afspraak. Het loopt volgens plan, en anders lossen we het op. Communicatielijntjes kort houden, dat werkt. 
  Wij staan voor goedlopende projecten, deadlines halen

  en bij vragen over de scherminstallatie altijd een specialist aan de lijn. Niet moeilijk doen, gewoon zorgen dat altijd de best mogelijke scherminstallatie in de kas wordt geïnstalleerd.


  We werken met een klein team, dat houdt de lijntjes kort en het schakelen snel. Gemaakte afspraken zijn heilig voor ons en elk project even belangrijk. We doen wat we zeggen en we zorgen dat elk project perfect verloopt. Ontwerp, installatie, renovatie, we hebben voor elke constructie een oplossing, waar dan ook ter wereld. Onze installaties zijn betrouwbaar en natuurlijk zijn we ook in te schakelen voor service en onderhoud.


  Het vakkundige team van ALWECO weet op praktische wijze de technische vernieuwingen uit de keten samen te voegen en op maat toe te passen. Dat is niet de enige reden waarom steeds meer
  kwekers en investeerders voor ALWECO kiezen. Ook door de glasheldere en scherpe offertes, strakke werkwijze en plezierige samenwerking, weten steeds meer kwekers en investeerders ALWECO te vinden.


  Meer over Alweco lezen: https://www.alweco.nl/