• Anthura – toernooisponsor bij vv Naaldwijk

  In 2022 is Anthura, veredelaar in anthurium en orchidee, bij vv Naaldwijk sub sponsor geworden van de thuistoernooien van onze jeugd. Anthura is maatschappelijk sterk betrokken en zo ook bij de voetballende jeugd van vv Naaldwijk. Via Stefan de Hoog (productmanager bij Anthura en voormalig toernooi coördinator van vv Naaldwijk) werd het contact gelegd met Arjen de Haan (sponsorcommissie) en was een en ander snel geregeld.
  VV Naaldwijk is Anthura dankbaar dat zij bijdragen aan een van de hoogtepunten van het seizoen voor onze jeugdteams, de thuistoernooien. Deze kunnen dankzij sponsors zoals Anthura op een goede manier worden georganiseerd.


  Over Anthura:
  Anthura is specialist in anthurium en orchidee. We sieren de wereld met kleurrijke bloemen en planten, dat doen we door innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen voor telers en consumenten. Met gemotiveerde medewerkers worden ontwikkelingen en trends op het gebied van consumptie, productie, veredeling en techniek vertaald naar nieuwe rassen.
  Innovatie en duurzaamheid staan centraal in ons werken en denken. Zo worden nieuwe teelttechnieken ontwikkeld om voor én met u te komen tot een zo efficiënt mogelijke productie en afzet van orchideeën en anthurium.


  Meer over Anthura: https://www.anthura.nl/