• ASN Autoschade Schadepartners Westland nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  De sponsorcommissie bij vv Naaldwijk zit niet stil, en in de persoon van Wim van Etten werd er contact gelegd met ASN Autoschade Schadepartners Westland of ze interesse hadden om onze mooie club te sponsoren.
  Na enig overleg koos ASN Autoschade Schadepartners Westland voor een bord bij de rotonde. Het bord hangt inmiddels en we zijn ASN Autoschade Schadepartners Westland dan ook zeer dankbaar voor de steun aan vv Naaldwijk.


  Over ASN Autoschade Schadepartners Westland

  ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al 25 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Dezebvestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De Vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade, met een focus op efficiëntie. Bij ASN Autoschade staat de klant altijd centraal, deze willen wij ontzorgen en verrassen. De ASN-keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars,
  volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en
  dealerorganisaties.


  Meer over Over ASN Autoschade Schadepartners Westland:
  https://www.asnautoschade.nl/autoschade-service/asn-schadepartners-s￾gravenzande