• Baljeu en Staal al 14 jaar trouwe sponsor vv Naaldwijk

  Baljeu en Staal uit Naaldwijk is een assurantie-, makelaars en hypotheekkantoor in één, gevestigd in het centrum van Naaldwijk. Eigenaar Gert Baljeu heeft 25 jaar verdienstelijk gevoetbald op onze velden. Als spits heeft hij diverse successen behaald met als hoogtepunten het kampioenschap met de A1 en het behalen van het kampioenschap met Zomi 1 in de hoofdklasse HVB en daarna ook het landelijke kampioenschap in Zeist. Gert zat in de lichting met o.a. Dick Daenen, Albert Knoppert, Toon Verhagen en good old André Kuipers.

    

  Gert is, na eerst voor een ander bedrijf gewerkt te hebben, in 1992 in loondienst gekomen bij vader Piet Baljeu en compagnon Ton Staal om vervolgens in 1996 partner te worden in het bedrijf. In de daarop volgende jaren werd het bedrijf verder uitgebouwd tot wat het nu is. Baljeu en Staal is een no nonsens bedrijf met diverse specialisaties onder 1 dak, namelijk; assurantiën (voor particulier en MKB), makelaardij, hypotheken en pensioenen. Baljeu Assuradeuren is het volmacht bedrijf, hier worden verzekeringen in eigen huis op maat gemaakt en schade direct, zonder tussenkomst van een verzekeraar, geregeld. Dit is een uniek concept die maar 2 bedrijven in Westland kunnen bieden. Hij doet dit samen met 14 deskundige medewerkers en is zelfs op zoek naar nieuwe talenten om zijn team verder te versterken en uit te bouwen.

  Het spreek voor Gert voor zich dat hij sponsor is van onze vereniging, dit vanwege het jarenlange voetbal plezier die hij beleefd heeft en nog steeds met groot plezier aan terug denkt. Helaas heeft hij de laatste jaren weinig tot geen tijd om eens te komen kijken langs de lijn, maar hij wil dit zeker een keer gaan oppakken in de toekomst.

   

  Wij danken Gert en zijn bedrijf hartelijk voor zijn jarenlange trouwe steun en we hopen dat jullie dit nog in lengte der jaren willen blijven doen!!

   

  Voor meer info over het bedrijf Baljeu & staal, zie: www.baljeuenstaal.nl  Binnenkort wordt de nieuwe verzekeringssite gelanceerd!