• BICT Groep nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  Hoe een gezellige sponsormiddag en feestavond kan leiden tot een nieuwe sponsor bewijst ons leuke “Oktoberfest” in 2019 wel. Een dag waarop Michiel van den Berg tezamen met Bas Voermans in de kantine aanwezig zijn. Hij kent Bas van het partnership bij Sparta. de BICT Groep prijkt namelijk bij deze sympathieke Rotterdamse club op de tribunes. Michiel stelde Arjen de Haan van de sponsorcommissie van vv Naaldwijk voor aan Bas, en daarna werd het nog een gezellige avond. Het duurde even voordat een afspraak op kantoor gemaakt was, maar daar presenteerde Arjen een aantal voorstellen aan Kevin Bogaards, marketing manager van de BICT Groep. Na beraad kozen Bas en Kevin voor een prachtig groot bord langs de rotonde bij de Galgeweg / Sportpark Hoge Bomen.  
   
  Wij hopen hen dan ook nog vele malen op onze vereniging te zien bij een van onze sponsoractiviteiten, of gewoon langs de lijn.
   
   
  Over de BICT Groep:
   
  De BICT Groep is één overkoepelende organisatie van waaruit zij IT automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken leveren.
   
  het gespecialiseerde team van ICT’ers en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor alle ICT-vraagstukken.
  Van oplossingen voor online werkplekken, IT-beveiliging en glasvezel tot zakelijke telefonie. Voor ieder vraagstuk hebben zij een gepaste oplossing.  
  Doordat zij diverse specialismen gebundeld hebben in één bedrijf, heeft de klant een vast aanspreekpunt voor al zijn vragen.
   
  Door slim samen te werken, pakken zij vraagstukken direct op en kan de klant zich volledig blijven focussen op zijn core business. De uitdaging is om de klant compleet te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij zij streven naar een lange termijn relatie. Als zij doen waar zij goed in zijn, kunt u doen waar u goed in bent.
   
  Meer BICT Groep: https://www.bictgroep.nl/