• Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V. tekent nieuwe overeenkomst met vv Naaldwijk

  Al vele jaren is Giel Biersteker met zijn bedrijf betrokken bij vv Naaldwijk. Wanneer er een constructie aangepakt moet worden bij vv Naaldwijk, dan is Biersteker daar veelal bij betrokken. Op dit moment zijn we bezig met de tribune renovatie waarbij Biersteker zorgdraagt voor een goede afhandeling en verwijdering van het asbest dak.  

  Al jaren prijkt het bord van Biersteker aan de rotonde, en omdat dit bord en de 2 borden langs veld 1 in een nieuw jasje gestoken gaan worden, was het tijd om de bestaande overeenkomst te vernieuwen. Met een nieuwe 4-jarige overeenkomst kan vv Naaldwijk weer vooruit, en we zien Giel en zijn mensen dan ook graag bij vv Naaldwijk zowel om ons te helpen wanneer er weer wat aangepakt moet worden, maar zeker ook op onze sponsormiddagen en events 

  Wij zijn Biersteker zeer dankbaar voor alle support zowel in uitvoering als in steun aan vv Naaldwijk. 

   

  Over Biersteker Bouw Dak en Geveltechniek BV:

  Biersteker Bouw Dak en Geveltechniek is koploper op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Met passie maken wij duurzaamheid praktisch. wij zijn een vooruitstrevend en innovatief bedrijf.

  Onze missie is samen werken aan verbetering door praktisch duurzaam en onderscheidend te bouwen. Samen, want met elkaar kunnen we grenzen verleggen. Gewoon doen, want kan niet bestaat niet.

  Gewoon overtreffen, want bij Biersteker doen wij het altijd net even anders. Van begin tot het eind denken wij met je mee, stropen de mouwen op. En durven onderscheidend te zijn, zodat iedere oplossing altijd gericht is op de toekomst.

   

  Voor meer info ga naar www.biersteker.nl