• Bistro 29 Naaldwijk nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  Een vereniging moet het hebben van zijn leden, en die leden kunnen de sponsorcommissie helpen bij het vinden van nieuwe sponsors. Toen Jan van Nieuwkerk met een aantal vrienden aan het eten was bij Jan de Vis van Bistro 29 werd daar de optie tot sponsoring al min of meer beklonken. In een gezellig gesprek tussen Arjen de Haan, Jan en Conny de Vis werden verschillende opties getoond en uiteindelijk werd gekozen voor een reclamebord langs veld 1.

  Het bord hangt er inmiddels en vv Naaldwijk is de familie de Vis dankbaar dat zij onze gezellige familievereniging sponsoren.

   Over Bistro 29 Naaldwijk

  Welkom! Bij Bistro 29 vindt u ultieme gezelligheid en sfeerrijk eten. Wij beschikken in Naaldwijk ook over een grote lounge. De lounge is erg populair om feesten en partijen te organiseren. Wij zijn gevestigd op nog geen 500 meter van het centrum en bovendien kunt u bij ons vrij parkeren.
  Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen. Persoonlijke aandacht en uiterst sfeervolle service zijn bij ons vanzelfsprekend. Bovendien wordt alles bij ons vers bereid tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


  Menukaart
  De menukaarten wisselen vier keer per jaar met gerechten uit de Internationale keuken. Onze chef laat zich telkens inspireren door de nieuwste kooktrends en de seizoenen. Klik om ons smaakvolle menu te bekijken en eventueel te downloaden. Onze schnitzels zijn inmiddels zeer bekend. Wij besteden ook telkens weer veel zorg aan onze desserts.


  U kunt bij ons ook lunchen. Wij doen dit echter alleen bij een minimale groepsgrootte van 8 personen. Hierbij dient u vooraf te reserveren.


  Meer over Bistro 29 Naaldwijk: https://www.bistro29.nl/welkom/