• Boten Stalling en Opslag Westland B.V nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

VV Naaldwijk leeft en dat merken we ook bij de sponsorcommissie. Veel nieuwe (jeugd)leden brengen nieuwe contacten mee die ook interesse hebben om onze mooie club te steunen. Nadat Arjen de Haan (sponsorcommissie) contact had gelegd met Erika van Boten Stalling en Opslag Westland B.V en een rondje langs de velden was gelopen, was Erika er snel uit. Inmiddels hangen de borden alweer een tijdje langs veld 1, goed zichtbaar zodra je vanaf de parkeerplaats langs veld 1 naar de kantine wandelt.

VV Naaldwijk heet Boten Stalling en Opslag Westland B.V. van harte welkom als sponsor bij onze mooie club en is hen dankbaar voor de support die toegezegd is voor de komende jaren.

Over Boten Stalling en Opslag Westland B.V:

BSW biedt volledige dienstverlening voor u en uw boot. Boten Stalling Westland is gevestigd aan het water in het centrum van het Westland en biedt u een gehele dienstverlening voor uw boot.

Uw boot wordt in de winterstalling in een afgesloten, verwarmde en beveiligde ruimte gestald. Alle boten worden voordat deze in de stalling gaan eerst afgespoten. Hiervoor hebben wij een afspuitplaats op ons terrein waarmee aan alle milieu eisen wordt voldaan. Voor het stallen van uw boot hoeft u niet eens te beschikken over een trailer, wij bieden een pasklare oplossing.

Meer info via: www.botenstallingwestland.nl