• Als we binnen vv Naaldwijk over familiegevoel spreken, dan spreken we ook over de betrokkenheid van families. Neem nu de familie Kardol. Al vele jaren schittert Tim in onze selectie en de meeste jaren vermaakt hij ons met mooie passes en schoten uit zijn vermaarde linkerbeen.

  Of neem Marian, altijd in de weer bij onze club geweest en nog steeds als drijvende kracht achter en voor het hoogtepunt voor vele vv Naaldwijk leden: het Snerttoernooi.

  Wie kent hem niet, Jan, jarenlang als leider/coördinator bij de selectie aanwezig en nog altijd vaak als supporter bij het eerste, zeker als t ergens om gaat.

  En Randy, ook selectiespeler geweest en uitkomende in het 2e in de jaren dat het 2e nog de degens op 1e en 2e klasse kruiste met o.a FC Gravenzande 2, Lyra 2 en Quick Boys 3. Randy is inmiddels werkzaam als Energiemanager bij bQurius, en toen hem gevraagd werd of bQurius open zou staan om vv Naaldwijk te sponsoren kwam de bekende reactie "ik ga wel effe kijken" eruit. Inmiddels is de overeenkomst alweer enkele maanden terug getekend, en kunt u op de tv schermen de advertentie van bQurius voorbij zien komen.

  Wij danken Randy en bQurius voor de steun aan vv Naaldwijk, en vv Naaldwijk mag trots zijn op zo een actieve voetbalfamilie

  Over bQurius:

  Een scherpzinnig en ondernemend adviesbureau binnen de glastuinbouwsector met specialismes op het gebied van energie, arbeid & financiën. Op deze gebieden kunnen zij totale ontzorging bieden en middels moderne rapportages geven én krijgen zij inzicht in de resultaten die zijn behaald. Zij geloven in het positieve effect van samenwerking, zowel intern als met hun klanten en leveranciers. Hierdoor kunnen zij resultaatgericht te werk gaan met de mogelijke verbeterpunten, met een betere aansturing van processen als gevolg.

  Meer info over bQurius en bQuote via www.bqurius.nl

 • https://bqurius.nl/bquote/o-cap-er-eens-mee