• Bram Nollen wint opnieuw FIFA Playstation toernooi

 • 'Ik heb de beker niet schoongemaakt ik neem hem vrijdag toch weer mee naar huis... ' 

  Met deze woorden overhandigde Bram Nollen mij de 'Johan Schmidt FIFA wisselbokaal' die hij in 2018 met het FIFA toernooi had gewonnen. 'Welja', zei ik, om hem vervolgens thuis toch maar even stofvrij te maken voor de volgende kampioen. Maar Bram hield woord!

  Begin februari werd alweer voor de vijfde keer gestreden om het FIFA Playstation kampioenschap van Vv Naaldwijk. Johan Schmidt, oud speler van V.v. Naaldwijk heeft dit toernooi jaren gesponsord, maar vorig jaar aangegeven ermee te moeten stoppen. Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe sponsor, die zijn naam aan dit toernooi wil verbinden, maar konden dit jaar gelukkig terugvallen op de toernooisponsors van V.v. Naaldwijk, waarvoor dank!

  Ook dit jaar streden weer 40 jongeren drie uur lang om de eerste plaats, de mega grote wisselbokaal en twee mooie prijzen die onze kledingleverancier Klupp geschonken had. De wisselbokaal werd in 2015 gewonnen door Sven Heijs, in 2016 door Danny Niël, in 2017 door Daan Bouwsema en in 2018 door Bram Nollen. Het toernooi werd wederom begeleid door WePlay Esports, Maar liefst 8 schermen werden door gastheer Behnam voor de deelnemers opgesteld, waarna de wedstrijden konden beginnen. Even leek het erop dat de kampioen van 2018 verstek zou laten gaan, maar gelukkig was hij nog net op tijd om aan te haken. Zonder eten geen toernooi!

  Onder het genot van een hapje en een drankje werden de wedstrijden gespeeld. Naar mate de avond vorderde, steeg ook de spanning, wat van de gezichten van de deelnemers was af te lezen! Na een zinderende semi-finale en finale waren de winnaars bekend: 

  Bram Nollen (JO19) eindigde wederom op de 1e plaats. Hij mag zich het komende weer de FIFA Playstation KAMPIOEN van VV Naaldwijk noemen!!

  Hamid Sultani (JO15) eindigde op de 2e plaats en 

  Danillo Vellekoop (JO17) op de 3e plaats.

  Wij feliciteren alle prijswinnaars met het behaalde resultaat, de ontvangen oorkonde en prijs (bedankt Klupp Sportswear!!) en Bram natuurlijk ook met de wisselbokaal! Ik wil hem volgend jaar voor de zekerheid toch liever stofvrij terug Bram. ;-)

  Het was een gezellige avond en uit de reacties van de deelnemers hebben wij kunnen concluderen dat deze avond zeker voor herhaling vatbaar is! Wij dagen jullie daarom alvast uit om volgend jaar ook mee te doen! 

  Enne... mocht u onze vaste sponsor willen worden voor dit Playstation toernooi, laat het ons weten!!

  Met dank aan de sponsors dit jaar: 

  P.D. Lievaart & Zn.

  Rijk Zwaan

  Dump & Darts Naaldwijk

  Van der Knaap Behang en Schilderwerken

  En aan onze prijzensponsor Klupp Sportswear

  Foto's van de avond zijn hier te vinden.

   

  Lianne de Kruijk, namens de activiteitencommissie oudere jeugd