• Café de Beurs en Slijterij Madeira kleden vv Naaldwijk selectie begeleiding aan

Wellicht is het u al opgevallen, maar wat lopen de trainers, leiders en commissie leden er op zaterdag geweldig netjes bij. Via Jan van der Sar werden Café de Beurs en Slijterij Madeira bereid gevonden mee te denken in de kosten. Als sponsorcommissie is het geweldig als er mensen meedenken en na kort beraad tussen de commissie en Jan van der Sar konden we de sponsors aanbieden om een bord bij veld 1 te nemen ter compensatie.

De begeleiding van vv Naaldwijk loopt er in de prachtige colberts, waarop het vv Naaldwijk logo met behulp van Marck van Daalen op een zeer chique manier geborduurd is, voorlopig weer heel netjes bij en wij denken dat dit bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de selectie van vv Naaldwijk.

Vv Naaldwijk is Café de Beurs en Slijterij Madeira zeer dankbaar voor hun support aan onze selectie.

Meer over Café de Beurs en Slijterij Madeira:

www.cafebiljartdebeurs.nl

www.slijterijmadeira.nl