• Spelers JO19-1 druipen af na beschamende vertoning. Terwijl de tekst op het gebouw boekdelen spreekt krabben ze zich nog even achter de oren.

• Complete Off-day JO19-1 doet zeer aan de ogen

Hoe groot zou nou de kans zijn dat alle spelers van een team, inclusief reserves, tegelijkertijd op een wedstrijddag een Off-day hebben? Normaal gesproken zijn er toch altijd nog wel een paar die hun normale niveau zouden moeten halen, toch?
    JO19-1 presteerde het afgelopen zaterdag om voor de 2e keer in deze voorjaarscompetitie volledig door het ijs te zakken. In februari werd kansloos verloren bij koploper Floreant (7-1) maar toen konden we de storm de schuld nog geven en werd tenminste de eer nog gered. Tegen het op de 2e plaatst staande Forum Sport JO19-3 was het vertoonde spel zo mogelijk nog zwakker en de tegenstander verbaasde zich dan ook hogelijk over het feit dat dit (JO19-1 dus) toch niet de nummer 4 van de ranglijst kon zijn.

Vanaf minuut 1 zat er niks maar dan ook helemaal niks van enige beleving in het spel van onze toekomst. Dat het na een kwartier spelen nog 0-0 stond was meer geluk dan wijsheid. Daarna ging het echter hard en Forum liep met speels gemak uit naar een 4-0 ruststand. Het enige dat Naaldwijk daar tegenover kon stellen was een schot van Daan dat via de binnenkant van de paal voor het doel langs het veld weer in rolde.

In de rust werd terecht 4x gewisseld en even leek het er op dat Naaldwijk nu in ieder geval in staat zou zijn om de schade niet groter te laten worden. Met de nadruk op "leek", want in het laatste kwartier werden alsnog alle poorten wagenwijd open gezet en kon een ontketend Forum Sport nog 4x scoren.

Voordeel is natuurlijk wel dat alle spelers hun Off-day nu gelijk weer gehad hebben en de nog resterende 4 wedstrijden gewoon weer optimaal kunnen presteren. Om dat te bereiken is er volgens mij de komende week op de training nog wel wat werk aan de winkel voor trainer Tim.

Zaterdag speelt JO19-1 eindelijk weer eens thuis (tegen Honselersdijk JO19-2) en ik ga er maar vanuit dat als iedereen zijn eigen belang en eigen ideeën even opzij zet voor het teambelang dat het dan gewoon weer een leuke en spannende pot voetbal wordt zoals we dit seizoen gelukkig ook al wel vaak van JO19-1 gezien hebben..