• Corona maatregelen; QR check en ingang clubgebouw

Vanaf zaterdag 13 november zullen wij de aangescherpte maatregelen m.b.t. corona toepassen bij het betreden van onze kantine, kleedkamers, bestuurskamer en het buitenterras. Vanaf deze dag kunnen wij u alleen binnen laten na het tonen van een geldige QR-code, vaccinatiebewijs, herstelbewijs ( max 180 dagen oud) of een negatieve test ( max 24 uur oud ). Deze verplichting geldt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wij hebben besloten om onze vrijwilligers hiermee niet te belasten en hiervoor een beveiliger in te huren.

Hierbij zullen wij werken met een bepaalde routing. De enige ingang zal zijn de deur bij het terras aan de kant van ons hoofdveld. Via deze ingang kunt u onze kantine, bestuurskamer, kleedkamers en toiletten bereiken.

Uitgezonderd van het laten zien van een coronatoegangsbewijs zijn mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers. Denk hierbij aan trainers, leiders, onderhoudsprofessionals en barpersoneel. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij    moeten wel een coronatoegangsbewijs laten zien.

Per week zullen wij de situatie evalueren en daar waar nodig zullen wij aanpassingen doorvoeren.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregel.

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Naaldwijk