• DB+ verlengt overeenkomst met nog eens 3 jaar met vv Naaldwijk

  DB+ is al jaren verbonden aan vv Naaldwijk. Deze voormalig hoofdsponsor van de Zaterdag selectie heeft ook al jaren een bord langs veld 1 hangen. In 2018 werd een 2 jarige overeenkomst afgesloten voor een nieuw bord en werden de oude boren weggehaald. Inmiddels is deze overeenkomst aansluitend met nog eens 3 jaar verlengd, wat vv Naaldwijk helpt bij budget en uitgaven die de komende jaren nodig zijn. VV Naaldwijk is DB+ dankbaar voor de verlenging en we zien de mensen van DB+ ook de komende jaren weer graag op onze sponsordagen en events. 

  Over DB+ 

  DB+ zit vol op service. En dat doen we vanuit een sterk samenhorigheidsgevoel: een klant is niet zomaar een klant. Net zomin als dat DB+ zomaar een bedrijf is. Natuurlijk, we bieden geïntegreerde telecom en IT-oplossingen op maat. En we nemen je net zo makkelijk alles uit handen als dat we enkel een basisoplossing leveren. 

  Maar waar we echt in uitblinken is onze werkwijze. Hierin lopen we namelijk echt op de troepen vooruit. Aandacht is hier het toverwoord. Aandacht is mooi, aandacht is schaars. Vandaar dat we onze volle aandacht schenken aan bedrijven en mensen met wie we een klik hebben. 

  Ook al leven we in een digitale wereld, goed persoonlijk contact is nog steeds superbelangrijk. Want hoe goed je bedrijfsplan ook is, het zijn de mensen die de organisatie succesvol maken. 

  Meer via www.dbplus.nl