• De Grote Clubactie komt er weer aan

Ook dit jaar zal VV Naaldwijk actief deelnemen aan de grote clubactie. De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Van ieder verkocht lot van 3 euro gaat er direct 2,40 euro naar de club. Dus dat is direct goed besteed! En voor de kopers staat er een hoofdprijs van 100.000,00 euro klaar, en heel veel andere prijzen. Geen kleinigheid!

De jongste jeugd (JO8 t/m JO13 MO8 t/m MO13) zal via de leiders lotenboekjes ontvangen vanaf zaterdag 7 september waarmee vanaf 14 september loten verkocht kunnen worden aan familie, vrienden en buren. Om de kinderen te stimuleren regelt VV Naaldwijk leuke prijsjes. Als je 10 loten of meer hebt verkocht krijg je altijd een consumptiebon. Deze kun je naar keuze besteden in onze eigen kantine. Bij meer dan 20 loten krijgen zij een leuke VV Naaldwijk Attentie en voor de super verkopers van iedere afdeling zijn er mooie waardebonnen van 10, 15 en 25 euro die je kunt besteden in de shop van VV Naaldwijk.

De JO15 t/m JO19 en de meiden teams  worden gevraagd of ze via socialmedia hun volgers willen vragen of ze online loten willen bestellen om zo hun steentje bij te dragen.

De hogere teams (ook alle volwassen teams) zullen benaderd gaan worden om met elkaar loten te kopen of een Superlot te kopen. Dat is een groot lot van 50 losse loten (150 euro). En dat geeft kans op spectaculaire prijzen voor je team met als extra klapper, kans op een clubfeest van 5.000,00 euro!!!!!

Alles wordt schriftelijk en via de social media laten nog rustig uitgelegd. Voor meer informatie kunt u alvast kijken op de site van de grote clubactie: https://www.clubactie.nl/