• De Jong Verpakking nieuwe bord sponsor bij vv Naaldwijk

  Dat vv Naaldwijk een echte vereniging is, met echte verenigingsmensen blijkt zovele malen weer wanneer leden meedenken met bepaalde zaken. Of het nu rondom renovatieprojecten is, elkaar helpen op zaterdag om wedstrijden goed te laten verlopen of mee te denken is bij de uitbreiding van het aantal sponsors bij vv Naaldwijk.  

  Via Arjan de Boon, werkzaam bij De Jong Verpakking, werd contact gelegd met Suzette. Zij reageerde razendsnel – gelijk het motto van De Jong Verpakking om altijd razendsnel te leveren – en zo was een overeenkomst voor een nieuw bord bij veld 1 geregeld.  

  We willen Arjan en Suzette en de Jong Verpakking dankzeggen voor de steun aan vv Naaldwijk. Het bord zal binnenkort langs het mooiste hoofdveld van het Westland en omstreken geplaatst gaan worden.  

  Over de Jong Verpakking:  

  De Jong Verpakking is een succesvol, klantgericht bedrijf met meer dan 500 medewerkers. Opgericht door ondernemer Henk de Jong in 1995, is De Jong Verpakking in ruim twintig jaar tijd uitgegroeid tot de enige onafhankelijke producent van golfkartonnen verpakkingen in Nederland. We leveren razendsnel uit grote voorraad. Ook voor maatwerk, voorraadbeheer, bedrukking en opzetmachines bent u bij ons aan het juiste adres.

  Meer over de Jong Verpakking is te lezen op: www.dejongverpakkingen.nl