• De VV Naaldwijk EK-Poule

Binnenkort weer langs de lijn?

De selectie van vv Naaldwijk speelt al tijden geen wedstrijden en mist haar supporters. Maar over niet al te lange tijd gaan we elkaar weer zien, langs de lijn maar ook in de derde helft.
    Daarom organiseert de selectie een EK-poule voor alle leden, sponsors en supporters van vv Naaldwijk. Voor de winnaar is naast de eeuwige roem ook een prijs te winnen.
    Maar belangrijker: met het geld dat overblijft organiseren we bij de start van het nieuwe seizoen een ‘welcome back to’ vv Naaldwijk feest. En daarbij zijn jullie uiteraard de hoofdgast!
    Tijdens het EK houden we je natuurlijk op de hoogte van de tussenstanden via de sociale media van vv Naaldwijk.
    De deelname bedraagt 10,- per persoon. Het is toegestaan om meerdere deelnameformulieren in te sturen maar daag ook vooral zoveel mogelijk anderen uit om mee te spelen. Het deelnameformulier wordt per e-mail verzonden naar al onze leden en kan ingevuld opgestuurd worden naar: Ek2020@vvnaaldwijk.nl
    Als reactie op het opgestuurde deelnameformulier krijgt u per mail een tikkie om uw inleg te betalen.

Heeft u morgen geen mail ontvangen met het formulier, stuur dan even een mailtje naar EK2020@vvnaaldwijk.nl

Zie ook: https://www.facebook.com/vvnaaldwijk/posts/4034757883245376