• Deceptie voor Naaldwijk

  Draaide een week geleden de doelpuntenmachine op volle toeren bij de witkielen deze week wilde het niet lukken in de thuiswedstrijd tegen Te Werve. Ondanks een stroeve start, waar een schot van Danny Niël nipt naast ging, was het Jordy van Calsteren die Naaldwijk naar de 1-0 knalde in de tiende minuut vanaf de zestienmeterlijn.

  In hoop dat dit de rust zou geven in het spel zou geven maar dat was echter niet zo. Te Werve, sterker kwam vier minuten later al op 1-1 nadat de bal door Te Werve goed werd teruggetrokken van de achterlijn waarna een ploeggenoot scoorde. Naaldwijk kom opnieuw beginnen. Dat deed het wel maar helaas lukte het net niet. Verschillende inzetten werden van de lijn gehaald of geschoten. Terwijl een goede inglijdende Tim Zwinkels zijn inzet net naast zag gaan.

  In de tweede helft een zelfde beeld. Naaldwijk drong aan maar de doelman van Te Werve groeide uit tot de man van de wedstrijd. Dankzij zijn keeperswerk wisten Tim Zwinkels, Danny Niël en oa Floris Groot niet tot scoren komen. Juist dat iedereen naar de klok keek en zag dat die net op negentig stond was het doelman van de gasten met een lange bal naar voren die over een laatste line stuiterde waarna de aanvaller van Te Werve de bal over Jeffrey Wubben lobte en de eindstand bepaalde op 1-2. Helaas een jammerlijk verlies die de witkielen volgende bij Duindorp kunnen rechtzetten.

  De minuut van:

  10e Sebastiaan van den Berg

  Naaldwijk 2 ontving Die Haghe 3 en zij zette de ingezette reeks van vorige week voort. Na 0-0 ruststand werd in de tweede helft het verschil gemaakt met drie treffers waardoor er weer werd gewonnen.

  Naaldwijk 3 wist in derby tegen KMD 3 na een gelijk opgaande strijd toch de winst te pakken. Het was de nieuwbakken spits Mike van den Bos, heeft zijn keepershandschoenen aan de wilgen gehangen, die winnende treffer binnenkopte.