• Deliflor verlengt overeenkomst met 5 jaar bij vv Naaldwijk

  Al jarenlang is Deliflor een trouwe sponsor van vv Naaldwijk. De afgelopen 4 jaar was men sponsor van 2 reclameborden bij veld 1. Toen er sprake was van verlenging toonde Arjen de Haan van de sponsorcommissie van vv Naaldwijk een concept met een nieuwe optie met doeken waarbij de reclame-uiting 2 x zo groot zou worden op min of meer dezelfde plek. Daar hoefde Yvonne van Deliflor niet heel lang over na te denken en al snel werd de getekende overeenkomst terug gestuurd. Inmiddels hangen de doeken en het biedt de sponsors een geweldige eyecatcher bij het Henk Malestein veld.

  VV Naaldwijk is Deliflor zeer erkentelijk voor de verlenging van de overeenkomst en de aanhoudende support aan onze mooie familievereniging.


  Over Deliflor
  Deliflor is marktleider in veredeling en vermeerdering van chrysanten. Het Deliflor assortiment bestaat uit troschrysanten, pluischrysanten en Santini’s van meer dan 300 verschillende cultivars. Het bedrijf produceert chrysantenstekken en verstrekt licenties voor de productie van chrysanten wereldwijd. Deliflor heeft als ambitie om jaarrond telers, handel en bloemisten te inspireren met verrassende nieuwe chrysantenrassen. Door haar intensieve veredelingsprogramma, is Deliflor in staat om jaarlijks zo’n 15 nieuwe commerciële rassen op de markt te introduceren. Hiermee biedt zij haar telers de mogelijkheid om nieuwe kleuren en vormen chrysanten aan te bieden waarmee zij
  hun assortiment aan hun klanten steeds kunnen uitbreiden en vernieuwen.


  Over Deliflor: https://www.deliflor.nl/nl