• Denimfleur & JP Cuttings nieuwe sponsor van de ukkies!

    Denimfleur is een chrysantenkwekerij aan de Vierschaar, waarvan Dennis en Jeroen Immerzeel eigenaar zijn, daarnaast heeft Jeroen samen met Piet de Jong een chrysantenstekbedrijf in Oeganda. Denimfleur (samenvoeging van DENnis IMmerzeel) is 20 jaar geleden begonnen in de chrysantenteelt en is inmiddels gegroeid naar ca. 3 ha. Broer Jeroen is 5 jaar geleden toegetreden in dit bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het telen van diverse soorten pluischrysanten voor de Duitse, Franse, Engelse en Russische markt. 

    JP (Jeroen en Piet) Cuttings is in 2006 opgericht in Oeganda en telt inmiddels 11,5 ha. In het begin werden er groente gewassen en hete pepers voor de export geteeld. Sinds 2016 hebben ze zich volledig gespecialiseerd in het kweken van onbeworteld stek , die grotendeels bestemd zijn voor Europa, maar ook hun weg vinden naar de VS en Canada. 

    Dennis en Jeroen zijn bekende gezichten op onze club. Beide hebben ca. 25 a 30 jaar bij ons gevoetbald, waarbij Jeroen ook ons vlaggenschip, Naaldwijk 1 een aantal jaar heeft vertegenwoordigd. Jeroen heeft inmiddels 2 kinderen bij de ukkies lopen, mede daarom vindt hij het harstikke leuk om deze groep te gaan sponsoren met nieuwe tenues en trainingspakken en gelukkig was Dennis het hier ook mee eens. 

    vv Naaldwijk willen de gebroeders Immerzeel hierbij hartelijke danken voor deze steun. De jongste jeugd zal er weer prachtig bij gaan lopen vanaf het nieuwe seizoen! 

    Zie ook: www.denimfleur.nl en www.jpcuttings.com