• Tribune sponsoring Dijckerhoek projectontwikkeling

  Toen Dennis Beekhuizen hoorde dat vv Naaldwijk de bestaande tribune wilde gaan renoveren was hij direct enthousiast over deze plannen. In een gesprek met bestuurslid accommodatie, en sponsorcommissieleden Kurt Zwemstra en Arjen de Haan werd Dennis meegenomen in de plannen, de financiële dekking en de sponsormogelijkheden rondom de tribune. Het was geen moeilijke keuze voor Dennis om direct een van de twee grote spandoeken, die door onze hoofdsponsors genereus vrijgegeven waren, voor vier jaar vast te leggen. Een mooie bijdrage aan onze tribune renovatie en een lekker grote reclame-uiting voor Dijckerhoek projectontwikkeling. Medio juni werd op de bouwplaats van fase 1 van het project aan de Dijckerwaal door Dennis en Kurt de deal bezegeld met een handdruk en een ondertekening van de overeenkomst. 

  Met deze toezegging legde vv Naaldwijk een goed eerste fundament onder de verbouwing, waarvan inmiddels de eerste werkzaamheden zichtbaar worden. VV Naaldwijk prijst zich gelukkig met Dijckerhoek projectontwikkeling als supporter en sponsor van onze mooie club. 

  Over Dijckerhoek projectontwikkeling 

  Dijckerhoek Projectontwikkeling ontwikkelt vastgoed in het Westland. Kwaliteit, continuïteit en zekerheid staan daarbij voorop. Dijckerhoek ontwikkelt met name de specialties in de markt. In dat kader is er alle aandacht voor de uitstraling van het vastgoed. 
    

  Dijckerhoek Projectontwikkeling is een uitgebalanceerd bouwteam met een minimum aan overheadkosten dat snel schakelt. Het team van Dijckerhoek is bestaat uit een aantal ervaren Westlandse ondernemers die hun expertise gebruiken om het beste uit van alle werelden samen te brengen. 
  Door een uitstekende samenwerking met lokale partijen kunnen we snel schakelen. 
    

  Voor aanbod en meer informatie zie:  www.dijckerhoek.nl