• Domino’s Pizza Naaldwijk verlengt sponsorovereenkomst vv Naaldwijk “Domino Deal” met 3 jaar

Wanneer op trainingsavonden de stoet van jongens en meisjes naar vv Naaldwijk rijdt, dan zie je een lang gerekt lint met trainingspakken of shirts met daarop Domino’s Pizza Naaldwijk als sponsor. Deze deal, in het leven geroepen om een aantrekkelijk pakket trainingskleding aan te bieden aan de jeugdleden van vv Naaldwijk, is beter bekend als de “Domino Deal”. In de afgelopen 3 jaren kochten vele ouders de pakketten voor de kinderen, als cadeautje voor de december feestdagen, en ook aan het begin van het seizoen wanneer zoon of dochter weer een kledingmaat gegroeid was. Het pakket is een geweldig succes gebleken.

Blij zijn wij dan ook dat we kunnen melden dat we ook de komende 3 jaar een pakket hebben weten samen te stellen, waarbij Domino’s Pizza Naaldwijk opnieuw bijdraagt om de kosten voor de leden laag te houden. Er is met Robey een nieuwe kledingleverancier gekozen, en zij hebben met de kledingcommissie van vv Naaldwijk een prachtig, kwalitatief hoogwaardig trainingssetje samengesteld waarmee de jeugd gezien mag worden. Wij verwachten dat onze jeugd er graag in zal gaan trainen, en op de wedstrijddagen mee naar de club toekomt.

Domino’s Pizza Naaldwijk is een trouwe sponsor, die naast de Domino Deal ook nog een tweede pakket heeft met onder andere de trainingspakken voor een deel van onze jeugd teams, de aankleding van Zami 7 en de borden op de rotonde.

Meer over Domino’s Pizza Naaldwijk:

• Domino Deal