• Drie doelpunten en één punt voor Naaldwijk

Na winst in de derby tegen KMD mocht Naaldwijk aantreden in Den Haag op de Haagsche Dynamiek tegen het vernieuwde DUNO. In het begin van de wedstrijd leek Naaldwijk nonchalant waardoor Jeffrey Wubben tot tweemaal toe handelend moest optreden. Even leek Naaldwijk beter in haar spelen te komen maar DUNO wist vanuit een hoekschop te scoren via kopbal richting de eerste paal die onbezet was en Wubben te laat was met zijn reactie, 1 – 0. Naaldwijk leek zich hierna wat te herpakken en waren de schoten van Jeroen Vogels en Sean van der Wilk helaas niet precies genoeg.

Ook de stichtte gevaar vanuit hoekschoppen en Henri Kraan was dichtbij de gelijkmaker. Die gelijkmaker viel rond het halfuur door Tim Zwinkels, ingevallen voor Dennis Groot die na een botsing het veld moest verlaten, die via een kopbal na corner de 1 – 1 binnen kopte. Naaldwijk kreeg na deze gelijkmaker vleugels en deelde de lakens uit op het veld. Het was Henri Kraan die met een schitterende pass Danny Niël op de zestienmeter lijn zette en Niël haalde verwoestend uit en schoot de bal in de linker bovenhoek, 1 – 2. Amber bekomen van deze voorsprong werd het ook gelijk 1 – 3. Nu was het Floris Groot die de bal langs de weifelend uitlopende doelman van DUNO speelde en scoorde.

Het leek heerlijk om zo de rust in te gaan na eerste op achterstand te hebben gestaan. Jammer is het dan dat Naaldwijk in eerste kwartier de voorsprong uit handen gaf. DUNO was feller uit de kleedkamer en kreeg van de witkielen ook wat meer ruimte waardoor het terug kon komen tot 3 – 3. DUNO had een uur lang veel energie verspeeld en kon daardoor niet doordrukken. Naaldwijk kreeg daardoor wat meer grip en kansen en het leek ook te scoren maar buitenspel zorgde ervoor dat die treffen niet op het scorebord verscheen.

De grootste kans van de wedstrijd was voor Yorick van Leerdam in de slotminuut van de wedstrijd. Met een mooie halve omhaal schoot hij de bal snoeihard richting het doel van DUNO maar de tot dan toe weifelende doelman van de gastheren greep nu wel goed in en bokste de bal tot hoekschop. Het bleef dus bij 3 – 3 waarbij Naaldwijk sterk terugkwam van een achterstand maar de voorsprong van twee doelpunten niet kon vasthouden tegen een verrassend goed spelend DUNO. Volgende week weer een derby op sportpark De Hoge Bomen als Lyra op bezoek komt.

Naaldwijk 2 kreeg Verburch 3 op bezoek en op papier zou Naaldwijk dit makkelijk aan moeten kunnen maar niets bleek minder waar. Ondanks een voorsprong kwam Verburch terug op 1 – 1. De punten bleven wel in Naaldwijk nadat Jesse Pakvis op aangeven van Marlon van Staalduinen scoorde.

Naaldwijk 3 speelde tegen HVC’10 4 op sportpark De Hoge Bomen en de witkielen kwamen nog wel voor via Rik Verkade op het moment dat Naaldwijk lekker in de wedstrijd zat. Helaas verloor Naaldwijk wel want de gasten uit Hoek van Holland werden steeds beter en wonnen ook met 1 – 3.

Naaldwijk 4 speelde de wedstrijd van het jaar want Westlandia 5 kwam op bezoek. Het werd een leuke wedstrijd om te aanschouwen waarin 6 doelpunten vielen. De witkielen scoorde er 4 en moesten er zelf 2 incasseren waardoor het voorzichtig aan stijgt in de ranglijst.

Naaldwijk 5 ging in Maassluis op bezoek bij Excelsior Maassluis 3. Het werd een spannende wedstrijd waarbij Naaldwijk net aan het kortste eind trok en het met 1 – 0 verloor.

Naaldwijk 6 had een zware middag in de thuiswedstrijd tegen Schipluiden 7 en daardoor verloor het met 2  - 5 van de gasten.

Naaldwijk 7 blijft ook na de vierde wedstrijd ongeslagen want het treffen met Deltasport 6 eindigde na 90 minuten in 0 – 0 en staat het knap vierde in de ranglijst.