• Edenco internet – Complete beveiliging – Complete webwinkels nieuwe sponsor vv Naaldwijk

  Binnen de sponsorcommissie is Wim van Etten een van de personen die zich bezighoudt met het vastleggen van nieuwe sponsors. Een grote uitdaging in deze tijden. Maar Wim lukte het toch opnieuw een nieuwe sponsor aan vv Naaldwijk te binden. Het bedrijf van Edwin vd Mout – Edenco, complete beveiliging, Complete webwinkels – is sponsor geworden bij vv Naaldwijk. Edwin koos voor een bord aan de rotonde, en tevens voor advertentieruimte op de tv schermen in de kantine en businesshome.  

  VV Naaldwijk is blij met onze nieuwe sponsor en wij zijn dankbaar voor de toezegging van Edwin. 

   

  Over Edenco – Complete beveiliging – Complete webwinkels: 

  COMPLETE BEVEILIGING IS DE ONLINE WEBWINKEL VOOR ALARMSYSTEMEN CAMERABEVEILIGING EN TOEGANGSCONTROLE MET EEN EERLIJK ADVIES EN LAAGSTE PRIJS GARANTIE. 

  Complete Beveiliging is een onderdeel van EDENCO Int. welke in het Westland gevestigd is. 

  Wij leggen de nadruk op persoonlijke aandacht aan onze klanten en mede doordat wij gecertificeerd zijn in beveiligingsbeheer en -techniek geven voor elke wens een goede passende oplossing. 

  Op het gebied van product advies en begeleiding maken wij het onderscheid tussen net wel en net niet! 

  Heeft u het vermoeden dat een personeelslid met andere zaken bezig is dan zijn werk? Mist u stelselmatig goederen uit uw omgeving of onderneming? Wilt u zich zelf, uw omgeving en uw eigendommen veilig stellen? Complete Beveiliging helpt u de waarheid te achterhalen door gebruik te maken van de beste systemen tegen scherpe prijzen. Aan de linker bovenkant van uw scherm vindt u alle categorieën van onze webwinkel. 

   

  Meer info vindt u via: https://completebeveiliging.nl