• Eerste drie punten voor Naaldwijk

Geen publiek, geen kleedkamers (alleen tijdens de rust) en dan ook nog natte omstandigheden gedurende de hele wedstrijd gaf een vreemde sfeer op sportpark De Bomen waar Naaldwijk streekgenoot Schipluiden ontving. Ondanks deze omstandigheden begon Naaldwijk gedreven aan de wedstrijd en werd Schipluiden direct naar achteren gedrukt. Het veldoverwicht werd nog niet direct in kansen uitgedrukt maar je voelde dat er een treffer zat aan te komen. Na 20 minuten was het dan zover; Floris Groot werd op rechts de diepte ingestuurd en bij de achterlijn zag hij de vrijstaande Danny Niël voor het doel en gaf hij voor. Niël hoefde alleen maar tegen bal aan te lopen en maakte er zo 1 – 0 van bij Naaldwijk – Schipluiden. Naaldwijk gaf het heft niet uithanden en bleef Schipluiden onderdruk via houden via de actieve middenvelders Jeroen Vogels, mooi om te zien hoe hij sleurt en sleept en ook oog heeft voor zijn mede spelers, Thomas van der Bogt en Floris Groot. Hierbij vergeten we bijna Michiel van den Berg die met zijn geslepenheid de rust terugbrengt. Geslepen was Thomas van der Bogt ook vlak voor rust toen hij op zo’n 25 meter van het doel van Schipluiden in zijn rug liet lopen en een vrije trap kreeg. Van der Bogt ging zelf achter de bal staan en met een berekende blik plaatste hij de bal precies in de kruising van het doel van Schipluiden, 2 – 0, op slag van rust.

Na de rust bleef Naaldwijk de betere van de twee en na 55 minuten was het Floris Groot die met een soort halve omhaal vanaf de rechterzijde van het veld uithaalde en de bal over de doelman van Schipluiden heen in de verre hoek in het doel schoot, 3 – 0.

De wedstrijd leek gespeeld maar dit was juist het moment dat Schipluiden ging aanzetten en 5 minuten later de 3 – 1 wist te maken. Zou het dan weer zo worden als een week eerder tegen Ariston’80 want Naaldwijk was de grip op de wedstrijd kwijt. De 3 – 2 viel ook, al ging daar wel een duwfout aan vooraf, zodat het nog een lastige 15 minuten werd voor Naaldwijk. Achterin werd Dennis de Groot door Laurens Bouritius vervangen terwijl voor de Danny Niël en Jordy van Calsteren werden afgelost door Jesse Pakvis en Wouter van Alphen. Dit gaf achterin de rust dat hoge ballen een prooi werden voor Bouritius en voorin de balvaste Van Alphen Naaldwijk de tijd gaf zich achterin te herpakken. Het niveau zakte wel in zeker door de zware omstandigheden gedurende de tweede helft door zware regenval. Naaldwijk bleef deze keer wel overeind want de schoten van Schipluiden brachten geen gevaar voor doelman Jeffrey Wubben van Naaldwijk waardoor de witkielen de eerste drie punten van dit seizoen konden bijschrijven en nu 4 uit 4 staan. De overwinning helpt ook in de strijd die Naaldwijk volgende week moet leveren in wateringen tegen KMD.

Naaldwijk 2 ontving juist KMD 2 dat versterkt naar De Hoge Bomen kwam omdat haar eerste team niet speelde. Naaldwijk kon dan ook geen vuist maken en verloor de wedstrijd met 0 – 3.

Naaldwijk 3 kreeg weer het derde van KMD op bezoek en zij speelde juist weer een spannende wedstrijd maar verloren wel nipt van de ervaren spelers van de Wateringers, 0 – 1.

Het vierde van de witkielen reisde af naar Den Haag om het op te nemen tegen PGS/Vogel 2. Het werd een spannend treffen waarbij Naaldwijk de sterkere was van de twee door met 2 – 1 te winnen.

Naaldwijk 5 was in een doelpuntrijk duel te sterk voor Lyra 5. Er vielen in negentig minuten zeven treffers waarbij er 4 voor de witkielen waren en 3 voor de gasten uit De Lier.

Naaldwijk 7 kreeg het elfde van Lyra op bezoek en ook nu was Naaldwijk de sterkere van de twee. Ondanks dat de gasten met vuurwerk en al Naaldwijk probeerde te ontregelen wonnen de witkielen met 3 – 2.

Voor Naaldwijk 8 was de uitwedstrijd tegen MVV’27 12 een spannende waarbij Naaldwijk dichtbij een punt was maar helaas won de thuisclub nipt 3 – 2.