• Eindstand EK Poule

Het EK2020 zit er alweer op en wat hebben we een leuke wedstrijden gehad! Zelfs de finale werd pas beslist na het nemen van strafschoppen. Uiteindelijk is Italie de grote winnaar en konden zij de trofee meenemen naar Rome.

De (geld)prijzen die te verdienen waren in de vv Naaldwijk EK2020 poule zullen echter toch in Nederland blijven. Na een spannend einde is 'Jack en Esmee' de grote winnaar geworden van de vv Naaldwijk EK2020 poule. Mede door een fantastische inhaalslag met de extra vragen (70 punten van de te verdienen 85 punten!) hebben zij de koppositie overgenomen.

Zoals eerder vermeld zullen er echter meerdere winnaars zijn.
    Nadat alle groepswedstrijden waren gespeeld hadden wij al 3 winnaars gecommuniceerd.

Treintje - EUR 60.00
    Koekie - EUR 30.00
    YMOR - EUR 12.00

Het tweede invulmoment heeft ons ook 3 winnaars gebracht.

Hugo Groot - EUR 60.00
    Heijssie - EUR 30.00
    Dennis van Dijk - EUR 12.00

De extra vragen heeft ons 1 winnaar gebracht.

Jack en Esmee - EUR 30.00

Voor de totale eindstand (invulmoment 1, invulmoment 2 en de extra vragen bij elkaar opgeteld) zijn er meerdere prijzen te verdelen.

1 Jack en Esmee - EUR 180.00
    2 Hugo Groot - EUR 120.00
    3 Rosie van Wezel - EUR 96.00
    4 Jeroen Wubs - EUR 84.00
    5 Dennis van Dijk - EUR 60.00

Gedeelde 30e plaats (ieder ontvangt EUR 12.00)
    Berna de Groot
    Jack en Daphne
    Maik Kuivenhoven
    Tinne

Gedeelde 60e plaats (ider ontvangt EUR 12.00)
    Conny Wubben
    Koerscontrole

De organisatie zal zo spoedig mogelijk met alle winnaars contact opnemen om de gewonnen prijzen te kunnen uitdelen.
    Verder wilt de organisatie ieder hartelijk danken voor het deelnemen. Hopelijk zien we jullie allen op het 'Welcome Back party' die de selectie van vv Naaldwijk voor jullie zal organiseren. Houdt de socials van vv Naaldwijk hierover in de gaten!

Nogmaals bedankt en de organisatie ziet nu al uit naar de vv Naaldwijk FIFA WK 2022 poule!