• FIFA Playstation toernooi 2020

  Lennart v.d Bos Kampioen FIFA Playstation toernooi 2020!
   
  Met dank aan Klupp Sportswear voor het sponsoren van de prijzen voor dit toernooi.
   
  Eind januari was het weer zover. Voor de zesde keer op rij werd er gestreden om de 'Johan Schmidt FIFA wisselbokaal'. Na 2 jaar op rij dezelfde winnaar te hebben gehad, Bram Nollen, waren alle spelers erop gebrand hem deze keer niet weer met de beker naar huis te laten gaan. 
   
  Ook dit jaar streden weer bijna 40 jongeren drie uur lang om de eerste plaats, de mega grote wisselbokaal en twee mooie prijzen die onze kledingleverancier Klupp geschonken had. De wisselbokaal werd in 2015 gewonnen door Sven Heijs, in 2016 door Danny Niël, in 2017 door Daan Bouwsema en in 2018 en 2019 door Bram Nollen. Het toernooi werd wederom begeleid door Behnam van WePlay Esports, die de organisatie in handen had.
   
  Onder het genot van een hapje en een drankje werden de wedstrijden gespeeld. Naarmate de avond vorderde, steeg ook de spanning, wat van de gezichten van de deelnemers was af te lezen! Na een zinderende semi-finale en finale waren de winnaars bekend: 
   
  Lennart v.d. Bos (JO17) eindigde op 1e plaats. Hij mag zich het komende jaar de FIFA Playstation KAMPIOEN van V.v. Naaldwijk noemen en krijgt een mooi trainingspak van Klupp, met Fifa opdruk!
   
  Ivo de Boon (JO15) eindigde op de 2e plaats en ontvangt een mooie wedstrijdbal van Klupp.
   
  Svenn v.d Bos (JO15) eindigde op de 3e plaats. Hij ontving een heerlijk warme V.v. Naaldwijk muts.
   
  Wij feliciteren alle prijswinnaars met het behaalde resultaat, de ontvangen oorkonde en prijs (bedankt Klupp Sportswear!!) en Lennart natuurlijk ook met de wisselbokaal!
   
  Het was een gezellige avond en uit de reacties van de deelnemers hebben wij kunnen concluderen dat deze avond zeker voor herhaling vatbaar is. Wij dagen jullie daarom alvast uit om volgend jaar ook mee te doen! 
   
  Bekijk het fotoalbum van dit Event via: https://www.myalbum.com/album/GtjKcFLon25x
   
  Enne... mocht u onze jeugd een warm hart toedragen en volgend sponsor willen zijn van dit mooie toernooi, laat het ons weten!
   
  Lianne de Kruijk, namens de activiteitencommissie oudere jeugd