• Fransen Roses nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

 • Fransen Roses nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

  Fransen Roses is een rozenkwekerij van 4,3 Ha gevestigd aan de St. Aechtenland in De Lier. Hier wordt de bekendste rode roos Red Naomi geteeld. 

  Het was 1948 toen de vader van Aad Fransen startte met het kweken van tabaksplanten, een product waar veel vraag naar was zo kort na de Tweede Wereldoorlog. In de jaren 50 schakelde Fransen Sr. over op het kweken van groentes, onder ‘plat glas’, zoals dat destijds heette. In de jaren zestig bouwde Fransen Sr. zijn eerste verwarmde kas. In deze kas werden voornamelijk komkommers en tomaten gekweekt. Zoon Aad ging na zijn schoolopleiding bij zijn vader werken en leerde hier de fijne kneepjes van het vak. 

   In 1980 nam Aad samen met zijn vader het besluit om rozen te gaan kweken. In 2006 nam Aad het besluit om de kwekerij in De Lier uit te breiden naar 4,3 hectare. Daar groeit reeds een aantal jaren de populaire roos Red Naomi. Door Aad’s jarenlange ervaring en een geweldig team van ervaren medewerkers, kregen de Red Naomi’s uit deze kas al snel het predicaat ‘uitmuntend”. Om deze hoge kwaliteit vast te houden zijn Aad en zijn team nog steeds iedere dag bezig om hun ‘formule’ te perfectioneren.  

  Waar Fransen roses uniek in is, zijn de Bloomingnotes rozen. d.m.v. een zelf ontwikkelde techniek kunnen zij teksten en (bedrijf)logo’s plaatsen op de roos. Deze bijzondere rozen worden vaak ingezet op feestdagen, maar scoren ook heel goed als je op wilt vallen in de zakelijke markt. Denk aan giveaway’s bij promotiecampangnes, beurzen of productlanceringen.  

  Ook Aad z’n dochter Ramona is inmiddels actief in het familiebedrijf. Jelle Zwemstra, oud voetballer van Naaldwijk 1, is al 13 jaar werkzaam als teeltmanager bij Fransen, hij heeft Fransen enthousiast gemaakt voor het sponsoren van onze mooie club! Wij bedanken FransesRoses voor deze steun! 

  Voor meer info zie: www.fransenroses.nl 

 • Fransen Roses

 • Fransen Roses

 • Fransen Roses

 • Fransen Roses