• Geen beloning voor het harde werken

  • Naaldwijk 1 ontving DUNO 1 op sportpark De Hoge Bomen en liet direct zien dat het de ingeslagen lijn van vorige week Quick Steps wilde voortzetten; de tegenstander direct onder druk zetten. Dat lukte en dat leverde al vroeg een kans op voor Sean van der Wilk. Zijn schot werd echter gekeerd door de doelman van DUNO. Naaldwijk bleef de druk houden maar echt gevaarlijk werd het niet. Ook de anders zo goed uitgevoerde vrije trappen van Sebastiaan van der Berg leverde geen gevaar. En weer kwam het uit; daar waar de ene aanvalt scoort de ander. DUNO ontsnapte aan de verdedigers van Naaldwijk en zette de 0 – 1 op het scorebord geheel tegen de verhouding. Via hardweken probeerde Naaldwijk de gelijkmaker te forceren maar de hoekschoppen en ballen van de zijkant waren makkelijk te verdedigen. De grootste kans op de gelijkmaker had Thomas Karsten nadat hij op rechts op pad was gestuurd. Na het uitspelen van directe tegenstander in de zestien van DUNO was de jonge aanvaller even het overzicht kwijt en vergat hij uit te halen vanuit een vrijstaande positie. In plaats daarvan trachtte hij weer een verdediger uit te spelen en dat ging helaas mis.

  • Na de rust was het Naaldwijk dat weer het heft in handen nam en nu had dat wel effect. Danny Niël wist na twee minuten de 1 – 1 op het bord te zetten. Helaas moest hierna Sean van der Wilk het veld verlaten nadat hij hard was neergekomen na een tackle en hij werd vervangen Lowie Damen. Hierna was het wederom Thomas Karsten die op rechts gevaarlijk was maar hij zag zijn schot voorlangs gaan. Dit werd gevolgd door een weer een goede actie van Karsten op links in de zestien maar de derde verdediger van DUNO was er één teveel voor de witkiel. Al dan niet onreglementair werd de aanvaller van Naaldwijk neergelegd in ieder geval wees de leidsman niet naar de stip. Wat Naaldwijk hierna ook deed het lukte maar niet om aan de leiding te komen.

  • DUNO beperkte zich tot het houden van dat ene punt. Zo kabbelde de wedstrijd naar het einde toe. En toch had Naaldwijk in die slotfase weer meer verdient dan dat het kreeg. Thomas Karsten werd in de zestien naar opzichtelijk naar de grond geduwd maar wederom werd dit weggewuifd door de scheidsrechter, frappant was wel om te zien dat de scheidsrechter voor lichte duw van een Naaldwijk speler even later wel een vrije trap gaf. Zo bleef het bij 1 – 1 haalt Naaldwijk ondanks het harde werken maar één punt binnen.