• Geen punten voor Naaldwijk

Na de moeizame winst op Schipluiden ontving Naaldwijk titelkandidaat Monster op sportpark De Hoge Bomen. In het elftal van is Danny Niël nog niet van de partij wegens een hamstringblessure. Voor de rest kon interim-trainer Jan van der Sar beschikken over en fitte selectie. De beginfase van de wedstrijd was duidelijk voor de gasten uit het kustdorp. Jammer is dan om te zien dat Naaldwijk juist op het moment dat het onder de druk vandaan denkt te komen in de fout gaat. Treuzelen tijdens een aanval wat balverlies opleverde. De counter die volgde werd door Monster perfect uitgevoerd en op een schitterende manier afgerond door Monster, 0 – 1. Nog voordat Naaldwijk zich kon herpakken lag de tweede van Monster ook al in het doel van Naaldwijk, 0 – 2. Naaldwijk had in die fase alleen via Thomas Karsten wat van zich laten zien maar de doelman van Monster was net iets sneller bij de bal. Naaldwijk kon in het tweede gedeelte van de eerste helft Monster van zich af houden en maar gevaar stichten lukte niet.
    In de tweede helft kwam er een ander Naaldwijk uit de kleedkamer, meer drang naar voren. Monster kreeg het lastiger maar kon wel counteren. De counters leverde voor de gasten geen doelpunten omdat deze nu niet goed werden uitgevoerd. Naaldwijk verwoede pogingen om de aansluitingstreffer te maken. Bram Nollen, speler van de JO19-1 en tijdens de rust ingebracht, werd regelmatig gezocht en hij maakte het de verdediging van Monster knap lastig alleen het laatste stukje was er nog niet. Via de lucht was er wel gevaar maar de kopkracht van Laurens Bouritius kwam niet tot zijn recht door de verdedigers van Monster. De rebounds, oa. van Bram Nollen, ontbeerde het geluk om het net te treffen. Dat het Naaldwijk niet mee zat was te zien in de redding van de doelman van Monster nadat Frank Schipper oog in oog kwam met de sluitpost Monster. Do lob van Schipper werd een prooi voor de doelman. Naaldwijk bracht wel meer passie de tweede helft maar kwam niet van de nul af en 90 minuten blies de onopvallende en goed leidende Van Drunen voor het einde van de wedstrijd. Wel verlies voor Naaldwijk maar kijkend naar de tweede helft weet Naaldwijk zich gesterkt. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Duindorp.

Naaldwijk 2 kreeg Honselersdijk 3 op bezoek en witkielen hebben na de slechte start de vaart er in. Ook nu waren zij beter weer beter dan de tegenstander. De oranjehemden hadden weinig in te brengen tegen de witkielen. Bij rust was de stand al 2 – 0 voor Naaldwijk door oa. een schitterend doelpunt van Robin van Leerdam. Na de rust scoorde Naaldwijk nog eenmaal en Jeroen Wubs zijn doel schoon te houden waardoor er met 3 – 0 werd gewonnen.

Naaldwijk 3 reisde af naar het Haagse Houtwijk om te spelen tegen het tweede van de gastheren. Het was een harde grimmige wedstrijd die 10 minuten voor tijd door de scheidsrechter van dienst werd gestaakt na de vele op- en aanmerkingen door thuisclub op de leidsman. De stand was 1 - 1.

Naaldwijk 4 reed een scheve schaats in Den Haag bij Die Haghe door met 1 – 1 gelijk te spelen.

Naaldwijk 6 ging op bezoek bij Lyra 9 en dit topduel in deze klasse liet zien dat de beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. De eindscore was dan ook 1 – 1.

Naaldwijk 7 ging op bezoek bij de buren en ondanks dat Naaldwijk even de betere leek van de twee werd er toch verloren van Westlandia, 2 – 0.