• Geen vlam bij Naaldwijk

  Op bezoek bij de aanstaande kampioen HVC’10 had Naaldwijk weinig in te brengen. Bij vlagen was er wel goed veldspel te zien van de witkielen maar kansen waren op één hand te tellen gedurende de wedstrijd. Bij de gastheer was er wel vol besef dat er gewonnen moest om te promoveren miste Naaldwijk juist dat vlammetje maar dan om directe handhaving bewerkstelligen. Naaldwijk kwam halverwege de eerste helft zeer onterecht op een 1-0 achterstand. De in buitenspelpositie staande aanvaller van HVC’10 lobte vervolgens schitterend de bal binnen en de scheidsrechter vond het allemaal oké zodat het 1-0 werd. Niet veel later werd Naaldwijk afgetroefd achterin en stond het met een vlammend schot 2-0.

  Na de rust kreeg Naaldwijk wat meer de ruimte om de aanval te zoeken. Schoten van Saïd Abdellaoui, Floris Groot, Tim van der Wel  en Jeroen Vogels miste kracht of de juiste richting om gevaarlijk te zijn. Heel minnend Naaldwijk veerde op toen Floris Groot in de zestien werd aangetikt bij een 2-0 waardoor de kans op de kans aansluiting aanwezig was maar ook nu geen medeleven van de scheidsrechter en het spel ging verder.

  Bij een voorzet had Danny Niël goed gezien dat de doelman te ver voor zijn doel stond alleen raakte hij de bal verkeerd met zijn hoofd waardoor deze kans stierf in schoonheid. Verdedigend was het zwaar voor Naaldwijk getuige dat HVC voor open doel wist te missen en de witkielen meer overtredingen nodig hadden het HVC af te stoppen. Vanuit één van die overtredingen scoorde oud vv Naaldwijker Thomas van der Bogt de 3-0 met lage vrije trap in de hoek van de keeper. Wubben herstelde zich even later wel om de zekere 4-0 met een katachtig reactie te pakken. De vierde viel echter wel zodat Naaldwijk geen enkele hoop meer had op een resultaat.

  Naaldwijk verloor en moet de laatste wedstrijden laten zien dat zij naast het verbeterde veldspel ook de vlam kan ontsteken om de komende tegenstanders het vuur aan de schenen te leggen.

  Naaldwijk 2 had een goede dag bij de nummer 2 van de ranglijst Lyra 2. Naaldwijk wist via een goede wedstrijd en een 1-2 overwinning het eerdere verlies bij FC ‘s-Gravenzande 4 en de daarop volgende wedstrijd niet uit kunnen spelen wegens een medisch noodgeval weg te spelen.

  Naaldwijk 3 had een goede lunch bij Rik Verkade op weg naar de uitwedstrijd bij FC ‘s-Gravenzande 6 want de witkielen speelde een goede wedstrijd. Via onder meer twee doelpunten van Thijs Zwarts won Naaldwijk met 0-4. De score had hoger uit kunnen vallen ware het niet dat de scheidsrechter medelijden had met zijn thuisploeg en de vijfde treffer afkeurde wegens vermeend buitenspel.

  Naaldwijk 4 dacht vorige de titel uit het oog te verloren te hebben maar na een sprankelende wedstrijd waarin de Lyra 4 op De Hoge Bomen met 9-2 van het veld werd geveegd bleek dat Loosduinen gelijk had gespeeld. Hierdoor is het verschil weer één punt is in het nadeel van Naaldwijk.

  Naaldwijk 6 speelde een leuke wedstrijd thuis tegen Lyra 12. De gasten waren net iets beter en wonnen dan ook met 1-2.

  Naaldwijk 7 kreeg Verburch 7 op bezoek en ook hier waren de gasten nipt beter en ook werd het 1-2.