• Geknokt maar verloren

  Voor de tweede maal in drie wedstrijden vergeet Naaldwijk aan de wedstrijd te beginnen. Al binnen tien minuten keken de witkielen tegen een 2-0 achterstand aan bij koploper Excelsior ‘20. Toen de achterstand er was ging Naaldwijk pas aan de wedstrijd beginnen.  Langzaam krop het uit haar schulp trachtte het via de zijkanten op te bouwen. Succesvol was dat echter niet maar de aanval werd gezocht. Zo waren er inzetten van Randy van Schelt en de al ingevallen Tim van der Wel maar die troffen geen doel.

  De aanvallen van de gastheren bleven echter ook gevaarlijk maar het bleef bij 2-0 na vijfenveertig minuten. De rust deed Naaldwijk goed en Tim van der Wel was direct beslissend voor de witkielen, een goed schot na een even goede actie zorgde hij voor de aansluitingstreffer, 2-1. Naaldwijk was “on the move” en kwam meer en meer aan het voetballen en het combineren toe. De grote kansen om te scoren waren echter nagenoeg niet mede omdat het spits Danny Niël maar moeilijk gevonden werd.

  Neem daarbij dat veld steeds zwaarder werd om op te spelen en dan wordt het lastig. Naaldwijk werkte hard om de tweede te maken, via voorzetten en hoekschoppen trachtte het voor gevaar te zogen maar de bal viel net niet goed. De tijd werd een tegenstander en Excelsior ‘20 was door het aanvallende spel van de witkielen een counterploeg geworden en deed dat zeer verdienstelijk. De Naaldwijkse verdediging had het lastig met de snelle uitvallen en het was Jeffrey Wubben die zelf de reddende speler voor Naaldwijk was maar hij kreeg ook hulp van de lat. De inzet die Naaldwijk liet zien in de tweede helft was niet voldoende voor het tweede doelpunt van Naaldwijk dus dat kan dan maar één ding betekenen voor de volgende wedstrijd; zorg dat je direct bij de les bent zodat je achter de feiten aan hoeft te lopen!

  De minuut van:

  51ste Jan vd Sar

  Naaldwijk 2 ging op bezoek bij KMD 2 startte goed aan de wedstrijd door via Mick Lievaart op een 0-1 voorsprong te komen. Helaas komen de gastheren via een strafschop op 1-1 in de eerste helft. Ook bij de start van de tweede helft was Naaldwijk bij de les want via een goede actie van Sebastiaan Pauwe weet Yorick van Leerdam de 1-2 te maken. Niets aan de hand denk je dan maar na de tweede gele kaart van Mick Lievaart komt Naaldwijk met tien te staan en kantelt de wedstrijd. De gastheren weten nog tweemaal te scoren, de laatste in de slotminuten, waardoor Naaldwijk jammerlijk verliest.

  Naaldwijk 3 begon goed aan de wedstrijd bij KMD. Jammer voor de Naaldwijkse witkielen lukte scoren niet en dat deed het derde van de gastheren wel zodat Naaldwijk tegen de verhouding in met 1-0 verloor.

  Naaldwijk 4 kreeg Honselersdijk 7 op bezoek en de witkielen waren op dreef. De witkielen wonnen na een goede wedstrijd met 3-1.

  Naaldwijk 6 ontving Verburch 7 en het werd leuke wedstrijd die heen en weer golfde over het veld. Beide ploegen wisten te scoren waardoor het een terechte 1-1 werd.

  Naaldwijk 7 speelde thuis een zeer goede wedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen 5. De witkielen overklaste de gasten en behielden de drie punten door met 5-2 te winnen.