• Geknokt maar verloren

  De eerste van finales voor vv Naaldwijk richting het einde van de competitie was bij Victoria ‘04. In de warming up kregen de witkielen de eerste tegenvaller te verwerken, Floris Groot viel uit met een blessure en werd vervangen door Adil Oulad Massoud die hierdoor zijn eerste basisplaats verwierf en dit overigens meer dan verdienstelijk deed. Een volgende tegenvaller kreeg Naaldwijk direct na het begin van de wedstrijd te verwerken toen het binnen drie minuten raak was voor de gastheren, 1-0. Naaldwijk moest echt aan de bak maar bleef compact staan en bleef afwachten en Victoria’04 koos haar momenten om toe te slaan zij hoefde echter niet meer. De aanvallen van Victoria ’04 was dusdanig gevaarlijk dat er voor een grote negatieve uitslag werd gevreesd. Naaldwijk bleef echter overeind en kon haar kans afwachten. Die kans kwam er in de slotfase van de eerste helft. Danny Niël was scherp en pikte een terugspeelbal op nog voordat de sluitpost van de gastheren bij de bal kon. Niël had vrij baan naar het lege doel van Victoria ’04 en tekende de 1-1 aan.

  Na de rust was er een bliksemstart van Naaldwijk werd Danny Niël vrij voor de doelman van Victoria gezet door Saïd Abdellaoui. De topscoorder van Naaldwijk faalde niet en bracht Naaldwijk aan de leiding, 1-2.

  Geschrokken door de achterstand ging Victoria ‘04 aan het werk om de achterstand ongedaan te maken. Ook nu hield Naaldwijk stand al was het met kunst en vliegwerk zo werden de ballen van de lijn gewerkt, gingen zij net naast of over. Zou Naaldwijk dan nu geluk hebben? Sporadisch kon Naaldwijk aan de druk ontkomen en dan was het ook directe gevaarlijk. Zo kreeg Adil Qulad Massoud na een goede passeeractie een schietkans maar zijn inzet miste de juiste richting.

  Verder waren er goede loopacties van Tim van der Wel. De ene keer kon hij zelf een doelpoging ondernemen, die helaas geen resultaat opleverde, of hij zette Danny Niël vrij voor de doelman van de gastheren maar die vond deze sluitpost juist op zijn weg. De wedstrijd vorderde en Naaldwijk leek op weg naar winst toen de druk toch te groot werd en Naaldwijk de 2-2 te verwerken kreeg vlak voor tijd. Dan het punt koesteren maar in blessuretijd moest de gifbeker echt leeg voor Naaldwijk want na een zeldzame fout achterin was Wubben kansloos op de inzet van de aanvaller van Victoria ‘04 en stond ineens 3-2.

  Naaldwijk probeerde het nog maar de laatste corner bracht geen doelpunt op en moet Naaldwijk voor het ergste gaan vrezen. Met nog twee thuiswedstrijden voor de boeg de komende twee weken, Vierpolders en Rhoon, en één uitwedstrijd bij MVV’27 is het één voor twaalf voor Naaldwijk!

   

  De minuut van

  37ste     René Lievaart

  48ste     Reinier de Koning