• Geslaagd trainingsweekend Naaldwijk 1

  Op vrijdag 3 januari werd de 2e seizoenshelft hervat met een trainingsweekend in Delden.

  Om 11.45 stonden 14 spelers + 5 man begeleiding klaar bij de ingang van ons sportpark om naar Delden (Overijssel) af te reizen. Rashidi zou later via eigen vervoer aansluiten. In de bus vonden de van te voren gesmeerde broodjes gretig aftrek en ook de jus en melk verdween in de dorstige kelen. De busreis verliep vlot en om 15.00 uur was iedereen ingecheckt in Aparthotel Delden.

  Een half uurtje later stond iedereen omgekleed in trainingskleding en na een paar minuten wandelen stond trainer Jan S klaar om zijn pupillen eens flink af te knijpen.

  Het veld lag er uitstekend bij. Na anderhalf uur was van dat mooie matje weinig meer te zien.

  De spelers hadden het veld redelijk omgeploegd. Groundmaster Mark kreeg er pijn van in zijn ogen.

  Even over vijven vond Jan S het wel genoeg en moe maar voldaan werden de douches en vervolgens de bar opgezocht.

  Na het uitstekende dinerbuffet werden de hersenen gepijnigd via een pubquiz. Quizmaster Jan N liet eerst alle mobieltjes inleveren, zodat er geen gebruik kon worden gemaakt van hulplijnen.

  De roddelbladen worden door de jeugd goed doorgenomen, want bij het onderdeel mannen en vrouwen werd in tegenstelling tot de begeleidersgroep goed gescoord.

  De einduitslag wees de groep met vleugelverdedigers Dennis D, Aike en Roy als winnaars aan.

  Hierna werd de gezellige bar weer opgezocht en om 02.00 uur lag iedereen op bed. Daar werd geprobeerd om te slapen. Helaas vond John C het nodig om een heel bos om te zagen, waarmee hij een half hotel uit hun slaap hield. Alleen Jan S genoot van een goede nachtrust, maar die had dan ook een eenpersoonskamer.

  De volgende morgen zat iedereen om 09.00 uur weer gedouched en wel aan het ontbijt.

  Om 10.30 uur stond een voetvolleytoernooi op het programma. Mike en Conny waren inmiddels ook gearriveerd. Niet iedereen was bij de les. Sommigen hadden moeite om rechtop te staan. Het drietal Michiel, Dennis D en Joey wonnen al hun partijen en eisten hiermee de eerste plaats op.

  Na het lunchbuffet werd het footgolfveld opgezocht. 9 holes moesten worden overbrugd, waarbij hilarische hoogstandjes werden bereikt. Zo hadden sommigen de grootste moeite om de bal over een heg te krijgen. Uiteindelijk behaalden Jeffrey en Danny de beste score met 24 balverplaatsingen.

  Na het footgolf kwamen de kaarten uit de kast en werd er volop geklaverjast en gebluft. Na het opmaken van de kas bleek dat bij het bluffen vrijwel iedereen had gewonnen. Hoe dat precies zit, daar ben ik nog niet achter. De bar werd ook weer goed bezet en na een paar biertjes stond het dinerbuffet klaar. Iedereen schepte voldoende op om zodoende een goede bodem te leggen voor de afsluitende stapavond.

  Eerst werd nog naar een kroegje in Delden gewandeld, waarbij gids Jan S Google Maps zo nodig moest uitproberen. Waarschijnlijk had hij het knopje toeristische wandelroute aangeklikt, want de beloofde 2 km werden er volgens Jan N bijna 10. Gelukkig ging de bierkraan open en kon Jan zijn vochttekort aanvullen. Na een paar consumpties werd de groep gescheiden. De jeugd (onder 40 jaar) vertrok naar het uitgaansleven in Enschede en de oudjes (ouder dan 40) zochten de hotelbar maar weer eens op. Daar werd tot in de kleine uurtjes het weekend doorgenomen waarna de oudjes hun bed opzochten. De nachtrust werd enigszins verstoord door dezelfde houtzager maar gelukkig stond er in de woonkamer nog een bank. Tussen 4 en 5 uur druppelde de jeugd binnen en volgens mij lag iedereen om 5 uur in hun mandje.

  Zondagmorgen om 10 uur werd nog een keer van het ontbijtbuffet genoten. Niet iedereen was 100% fit, maar toch zaten 19 man om 11.30 uur in de bus voor de terugreis naar Naaldwijk.

  Om ca. 14.00 arriveerde de bus op sportpark De Hoge Bomen.

  Een geslaagd trainingsweekend, waarbij de basis werd gelegd voor een goed vervolg van de competitie.