• Geslaagde seizoensopening

Op 7 september werd een geslaagde seizoensopening georganiseerd met onder meer:

- een bekeroverwinning van 4-1 voor ons vlaggenschip tegen Maasdijk 1

- de afscheidswedstrijd van Sebastiaan van den Berg, waarbij ook de net gestopte oud-eerste elftalspelers Johan de Bloois en Pieter van Dalen en Jeroen Immerzeel werden bedankt voor jarenlang selectievoetbal

- een springkussen voor de kleinere kinderen

- leuk sponsornieuws; o.a uitreiking van een ingelijst shirt aan de nieuwe hoofdsponsor van onze jeugdafdeling Orthodontiepraktijk 's-Gravenzande

- het vastleggen van de contracten met de jeugdtrainers voor dit seizoen

en aansluitend een barbecue van Speciaalslagerij Bjorn van Koppen en een zanger in de kantine.

De afscheidswedstrijd werdeen feest van herkenning tussen Naaldwijk All stars en Seb’s All stars, met daarin (oud) eerste elftalspelers van de afgelopen 17 jaar. En ja, de meesten zijn het spelletje nog steeds niet verleerd. En ja, afgetraind zijn is een heel ruim begrip. En ja, op dat schitterende hoofdveld blijft het een genot om te mogen voetballen. En ja, het was sportief en heel gezellig. En ja, het is zeker voor herhaling vatbaar.

Verder laten we graag de beelden voor zich spreken, met veel dank aan Marck van Daalen voor de mooie vastlegging.

• Bloemen en dankwoord voor Johan de Bloois en Jeroen Immerzeel

• Bloemen en dankwoord voor Pieter van Dalen

• Alle all stars van vv Naaldwijk

• Gezellige drukte op het terras