• Wijnhandel GrapeWine nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  Bij vv Naaldwijk levert wijnhandel GrapeWine, het bedrijf van Arjan vd Pot, witte, rode en rose wijnen. Arjan presenteert met veel liefde zijn gevoel bij de wijnen en biedt via zijn online marktkanaal de wijnen aan het bedrijfsleven en particulieren aan. Ook bij vv Naaldwijk heeft Arjan een goed gevoel, getuigen zijn vele jaren als speler, vrijwilliger en zelfs bestuurslid bij onze mooie club. Daarom was de stap naar sponsoring van vv Naaldwijk een kwestie van tijd, waarbij het moment meer afhing van de groei van het bedrijf dat van de bereidheid. Met een bord aan de rotonde wil Arjan verder werken aan zijn naamsbekendheid en wij hopen dat deze top locatie in het Westland het bedrijf ook een stapje verder helpt. 

   

  Over GrapeWine: 

  Mijn naam is Arjan van der Pot. Het mag duidelijk zijn dat ik een wijnliefhebber ben. Sinds 2014 heb ik van mijn passie voor wijn mijn beroep gemaakt en importeer ik heerlijke wijn vanuit alle delen van de wereld met een bijzondere focus op Portugal. Alle wijnen in onze wijn webshop hebben gemeen dat ze geproduceerd worden door mensen met liefde voor hun vak. Aandacht, aandacht en nog eens aandacht; dat hebben alle wijnen gehad voordat ik ze mag importeren en jij je wijnselectie kunt maken. 

   

  “Het leven is te kort om slechte wijn te drinken” 

   

  Wijnadvies 

  Het is altijd weer leuk om te merken dat jij als wijnliefhebber de Grapewine wijn webshop weet te vinden. Heb je in de toekomst een vraag over wijn of de wijnwereld? Stel deze gerust, ook gewoon zonder bestelling, want ik deel mijn kennis en liefde voor wijn graag met zoveel mogelijk mensen. 

  Meer over GrapeWine en het assortiment: www.grapewine.nl