• De dames en meidenafdeling van vv Naaldwijk is hard groeiende en ontwikkelt zich bijzonder goed. Met al 4 teams die uitkomen in de A categorie klasse van de KNVB wordt prestatie op niveau gecombineerd met plezier en vriendschappen.  

  Toen de damesteams nieuwe tenues nodig hadden werd er vanuit de sponsorcommissie een opzet bedacht waarbij alle dames in de bovenbouw van de jeugd en senioren in hetzelfde tenue zouden uitkomen. Hiervoor werden 4 sponsors bereidt gevonden om dit mede mogelijk te maken. Het zal niemand verbazen dat de sponsors voortkomen uit de bestaande sponsors van de dames, met daarbij nog een nieuwe sponsor die al jaren betrokken is omdat zijn dochter ook bij vv Naaldwijk voetbalt.  

  De sponsors, Malkenhorst makelaars, ROZU klusbedrijf, Verbos Business Development en West Solar Services maakten de nieuwe kleding mogelijk waarbij een extra vrolijk tintje werd meegegeven aan de trainingspakken.  

  VV Naaldwijk is deze toppers van sponsors natuurlijk zeer dankbaar dat zij onze dames en meiden laten uitblinken in deze prachtige kleding!! 

  Over de sponsors: 

  Malkenhorst Makelaars: 

  Malkenhorst Makelaars is een jong en dynamisch NVM-kantoor in het Westland. Het bedrijf is in 2009 opgericht door Evert van Malkenhorst. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Naaldwijk, maar de makelaars werken uiteraard veel op locatie. Buiten. Op pad. Bij u! 

  Kernwaarden die wij uitdragen zijn:  

  DOELMATIG, LAAGDREMPELIG & BETROKKEN! 

  Daarnaast onderscheiden wij ons doordat wij een tikkeltje eigenwijs zijn… 

  Onze manier van werken blijkt door veel klanten op een positieve manier ‘anders dan anders’ te worden ervaren! 

  Meer over Malkenhorst Makelaars: https://www.malkenhorstmakelaars.nl/   

  ROZU Klusbedrijf: 

  Meer over Rozu Klusbedrijf kunt u te weten komen door naar vv Naaldwijk te komen, en op zoek te gaan naar Ronald. Hij is er zeker en hij kan u dan ook meer vertellen over zijn SU(U)Perbedrijf. 

  Verbos Business Development: 

  Verbos, opgericht in 2001, is een organisatie die gebruik maakt van een breed netwerk van specialisten in multidisciplinaire sectoren en uit verschillende landen. Doel is om de immense wereldwijde duurzaamheidsuitdagingen aan te pakken waarmee de samenleving, wordt geconfronteerd.  

  We zetten zelf bedrijven op in m.n. agrarische ketens, waarbij we altijd innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid combineren. Voorbeelden zijn:   

  • Soil & More Impacts (duurzaamheidsstrategie / true cost accounting / risico analyse) 

  • Biome (Nature based solutions & carbon credits) 

  • Moringa Wize (natuurlijke meststoffen, bio-stimulanten) 

  Bovendien helpen we andere organisaties (bedrijfsleven, overheid, NGO’s) met innovatie, coaching, interim-management, internationalisering, strategie,  training (via Verbos Academy), projectmanagement.  

  We wensen alle dames/ meiden een fantastisch seizoen!  

  Kijk voor meer info: www.verbos.nl  

  West Solar Services: 

  In 2008 ben ik begonnen met de eerste stappen richting het installeren van zonnepanelen. Geïnteresseerd in de nieuwe vorm van energie opwekken heb ik na veel lezen en het volgen van vele trainingen, scholingen, cursussen en het behalen verschillende certificaten en diploma's, een goede basis gevormd. Ook het bezoeken van verschillende beurzen op dit gebied is belangrijk omdat de de ontwikkelingen van duurzame technieken en het combineren hiervan heel snel gaan.  

  In de afgelopen 10 jaar zijn wij mede door de vraag van onze opdrachtgevers doorontwikkeld en houden ons op dit moment met name bezig het installeren van zonnepanelen, autolaadpunten, smartcharching en energieopslag. 

  Meer over West Solar Service: https://westsolarservices.nl/