• Grote Clubactie 2020 een groot succes!

  2020 is een raar jaar, alles is anders en zo ook de Grote Club actie. Dit jaar gingen we óók online loten verkopen. Met als resultaat dat we 2450 loten hebben verkocht. Hierdoor krijgen we een cheque uitgereikt van € 5635.20! Die nieuwe dug-outs voor veld 3 zullen er dus zeker komen!

  De jeugd is met verkoopboekjes aan de slag gegaan en de oudere jeugd met de online verkopen. Met een goed resultaat! De jongere jeugd maakte ook regelmatig gebruik van de online verkoop strategie, dus waarschijnlijk zal dit ook volgend jaar weer gebruikt worden.

  Afgelopen zaterdag is tijdens het pepernoten toernooi is het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en zijn de bedankjes uitgedeeld aan de verkoop kanjers.

  Voor de kinderen die meer dan 10 loten hebben verkocht was de planning een consumptie bon voor in de kantine, maar dat is een flesje AA, een zakje chips en een voetbal lolly geworden. De kantine is dicht en zo hebben deze kanjers toch hun consumptie! En zoals belooft kregen de kanjers die meer dan 20 loten hebben verkocht ook nog een Bioscoopcadeaubon t.w.v. € 7,50. Zij hebben dus nog wat leuks in het vooruitzicht. Ook via de Grote clubactie hebben zij via de mail leuke vouchers gekregen met kortingsbonnen als bedankje. Ook voor de jeugd uit de J/MO15 t/m J/MO19 was er een cadeau bon te verdienen van Domino's Pizza. Zes jeugdleden kwamen hiervoor in aanmerking. Super Jongens!!

  Onder de beste loten verkopers zijn ook nog per afdeling 3 prijzen uitgereikt.

  • De 3de prijs Domino’s Pizza Cadeaubon t.w.v. € 10,00 is uitgereikt aan: Fons Lance (45 loten)en Thomas van Tongeren(45 loten),Jim van Waveren (77 loten) en Lars van Leerdam (23 loten)
  • De 2de prijs Domino’s Pizza Cadeau bon t.w.v. € 15,00 is uitgereikt aan: Tess Vlaardingenbroek (49 loten), Brett Kort (81 loten) en Jill de Koekoek (24 Loten)
  • De 1ste prijs een Domino’s Pizza Cadeaubon t.w.v. € 25,00 is uit gereikt aan: Nick Notenboom (54 loten), Richard Dekker ( 37 loten) en onze verkoop kanjer Jet van Daalen bijna 300 loten!! Jet is extra in het zonnetje gezet met een mooi VV Naaldwijk pakket.

  De organisatie is super blij met het resultaat en hopen dat jullie volgend jaar weer net zo jullie best doen als dit jaar!

  Bedankt, jullie inzet is goud waard!!!