• HACO Wonen en Slapen nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  In de sponsorcommissie gebeurt veel, en de commissieleden zijn zeer actief in het onderhouden van contact met (potentiele) sponsors. In de jeugd van Naaldwijk voetballen de kinderen van Kurt Zwemstra (sponsorcommissie) en Jelle Lance (Haco) en op een van de trainingsavonden werden diverse sponsoropties besproken. Jelle wilde graag wat doen voor de jeugd en nam daarbij ook nog een extra bord bij de fietsenstalling. Het bord is inmiddels geplaatst, en de nieuwe kleding van de jeugd zal na de zomer beschikbaar komen. Het is geweldig dat betrokken leden en betrokken ouders van ondernemingen onze club willen helpen.  

  Met deze sponsoring treedt HACO Wonen en Slapen ook toe tot onze groep “rode leeuwen sponsors” welke je zou kunnen omschrijven als de groep die bij andere verenigingen als businessclub door het leven gaat. Daarmee komt het logo ook diverse malen per uur voorbij op de tv schermen in de kantine en het businesshome, en wordt het logo in de sponsorbalk van onze website geplaatst. 

   

  VV Naaldwijk is HACO, Jelle in het bijzonder, dankbaar voor de sponsoring. 

   

  Over Haco Wonen en Slapen Naaldwijk: 

  HACO - WOONWINKEL NAALDWIJK 

  Onze Haco woonwinkel in Naaldwijk is gevestigd bij industrieterrein De Woerd. U kunt ons dan ook heel gemakkelijk bereiken via de N213. Vanuit Maassluis, Hoek van Holland, Delft en Den Haag bent u zo in onze woonstore in Naaldwijk. Onze Haco woonwinkel in Naaldwijk biedt u vele vierkante meters woongenot. In ons aanbod vindt u allerlei soorten meubels en u kunt dan ook voor elke ruimte in het huis wel iets vinden. Kies bijvoorbeeld voor industriële meubels of ga voor meubels met een ander leuk design om uw woning op hedendaagse wijze in te richten. In onze meubelwinkel in Naaldwijk vindt u het allemaal. De Haco meubelzaak in Naaldwijk is gevestigd bij industrieterrein De Woerd. Er is dan ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

   

  BANKENWINKEL IN NAALDWIJK 

  In onze bankenwinkel in Naaldwijk kunt u rekenen op een ruim assortiment bankstellen. Een bank is een rustpunt in iedere woonkamer en moet natuurlijk comfortabel zijn. Een hoekbank kan ook erg gezellig zijn. Deze ruimtebesparende bank is erg sfeervol, maar heeft u ook al wel eens nagedacht over een sofa? Die is weer helemaal terug in het interieur en is natuurlijk perfect om eens lekker te relaxen. En over relaxen gesproken, is een loungebank niet net wat u nog zoekt? Kom langs in Naaldwijk en kijk eens in onze bankenwinkel. 

   

  BEDDENWINKEL IN NAALDWIJK 

  Is het tijd om de slaapkamer een nieuwe look te geven? Kom langs in onze beddenwinkel in Naaldwijk. In ons aanbod vindt u zowel bedden als boxsprings. Natuurlijk kunt u ook meteen passende matrassen kopen. Bovendien vindt u beddengoed in alle stijlen en kleuren in ons assortiment. Niet alleen voor een slaapkamer voor volwassenen vindt u alle zaken die u nodig heeft in onze beddenwinkel in Naaldwijk. Ook kinderbedden hebben wij in alle soorten en maten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een stapelbed of aan een hemelbed. En merkt u dat u bij het ouder worden wel wat extra comfort kunt gebruiken? Laat u dan verrassen door de mogelijkheden van een seniorenbed. U kunt die gemakkelijk komen bekijken in onze beddenzaak in Naaldwijk. 

   

  Nog meer info vindt u op: https://www.haco.nu/haco/vestigingen/haco-naaldwijk#