• Hardwerken en geen punten

Een goede oefenreeks is geen garantie voor een goede start en dat blijkt maar weer. Naaldwijk was in het eerste kwartier van de wedstrijd tegen en bij Verburch in balbezit wel de betere van de twee maar tot grotere kansen leidde dit niet. Kleine kansen waren er voor Michiel van den Berg, afstandsschot, Jordy van Calsteren die net de bal niet van richting kon veranderen en Frank Schipper die vergeet uit te halen. Andere kant was het Verburch dat via countervoetbal de Naaldwijkse verdediging onder druk wit te zetten maar ook niet tot scoren kwam in het eerste half uur. Even na het half was het wel raak en wel voor de thuisclub Verburch. Bij Naaldwijk even onoplettendheid bij een counter en de Verburch aanvaller kon uithalen en via de goed keepende Jeffrey Wubben ging de bal via de paal in het doel van Naaldwijk.
    In de tweede helft was het Naaldwijk dat een veld overwicht kreeg van de gasten doordat zij achterover leunde. Naaldwijk probeerde de muur de te slechten maar had het daar uiterst lastig mee. Zeker omdat de snelle aanvallers loerde op een counter. De counters waren er maar Jeffrey Wubben wist driemaal deze onschadelijk te maken. De doelman van Verburch had het een stuk makkelijker met een oranje muur voor hem. Wat Naaldwijk ook probeerde het lukte niet, voorzetten kwamen aan en de schoten die afgevuurd werden waren niet scherp genoeg. Naaldwijk verliest hierdoor jammerlijk terwijl het de tweede helft vol druk leverde maar helaas niet tot scoren kwam. Volgende week een nieuwe kans tegen de nummer drie van de ranglijst DWO.

Naaldwijk 2 ontving Die Haghe 3 de virtuele nummer 2 van de ranglijst. Naaldwijk was beter dan het mekkerende Die Haghe waar het duidelijk niet liep. Na verschillende kansen was het Jesse Pakvis die met een lobje de doelman leek te verschalken maar de vingertoppen van de sluitpost leken een doelpunt te voorkomen totdat Brian van Geest Pakvis te hulp kwam en hij de bal in het lege doel wist te schieten. De helft begon rommelig door een aantal kleine overtredingen over en weer waarbij opviel dat de oudjes van Die Haghe zich mondeling lieten gelden en ondanks hun achterstand tijd leken te rekken. Na een overtreding was er een ineens tumult aan de zijkant en voordat iedereen er erg in had zat iedereen in de kleedkamer zo’n 20 minuten dan gepland.

Naaldwijk 4 had een week de tijd gehad om na te denken over de nederlaag van vorige week. Dat nadenken werd afgesloten met een lunch op de voetbal waar iedereen elkaar nog eens aan keek. Eén is duidelijk dat het alleen over voetbal moet gaan. Alles heeft blijkbaar geholpen want Naaldwijk was heer en meester in het veld en Westlandia 5 was daar de dupe van. Op het hoofdveld van Naaldwijk wist Naaldwijk de slechte week af te sluiten met een 4 – 1 overwinning.

Naaldwijk 5 verloor twee weken terug thuis van de nummer laatst sc Monster 6. Nu ging het bezoek bij de Monstenaren. De gastheren zijn on the move want zij wonnen er al twee, welke pillen slikken zij? Ook nu wist Naaldwijk niet te winnen want het werd 1 – 0.

Naaldwijk 7 ontving Lyra 13 en het werd een leuke spannende wedstrijd. Naaldwijk dat een seizoen eerder nog zo’n beetje alles verloor draait nu lekker mee in de ranglijst met drie gewonnen, twee gelijk en vier verloren wedstrijden. Na deze wedstrijd kan er een winstpartij worden bijgeschreven want door een 1 – 0 overwinning werd er lekker feest gevierd.