• Hardwerken in een derby brengt één punt

  Na drie weekenden van geen competitievoetbal nam Naaldwijk het thuis op tegen KMD. Door vakanties en privé omstandigheden moest trainer Akkermans van Naaldwijk wat schuiven in zijn basiselftal. Voordeel hiervan was dat twee lang geblesseerde, Jeroen Vogels en Sean van der Wilk, haar opwachting konden maken in de elf van Naaldwijk. Naaldwijk begon sterk aan de wedstrijd en liet duidelijk zien dat het hoger op ranglijst staat dan KMD. Pogingen van Danny Niël slaagde niet als was daar soms een verdediger van de gasten voor nodig. Tim van der Wel ondersteunde Niël en ook hij had het geluk niet aan zijn zijde. In die periode leek Jeroen Vogels zich al snel aangepast te hebben werkte hij hard om de aanvoer naar de aanvallers in goede banen te leiden. Naaldwijk beloonde zichzelf niet voor dat eerste goede kwartier en het was KMD dat langzaam meer in het spel kwam. Dit kwam het spelbeeld echter niet ten goede. Het spel werd rommelig en spel golfde op en neer. KMD kreeg in die fase wel de betere kansen maar Jeffrey Wubben stond op zijn plek.

  De tweede helft begon zoals de eerste met een sterker Naaldwijk. Nu beloonde de Naaldwijkse witkielen zich wel. Vanuit een vrije trap van de ingevallen Dennis van Dijk kopte Tim Zwinkels de bal in het dak van het doel van KMD, 1-0. De treffer leek bevrijdend te werken voor Naaldwijk want het nam de regie in de handen op het veld. KMD leek aangeslagen en Naaldwijk kreeg vooral via de opstoomde Tim Zwinkels kansen. Danny Niël leek tot twee keer toe een treffer op zijn schoen te hebben maar bij de eerste poging was de bal was net te ver achter hem op goed op het doel te krijgen. Even later bij een zelfde situatie liep Niël wel goed in de bal maar nu ging zijn inzet nipt over het doel van KMD. Spijtig was het dat Naaldwijk even niet goed stond en de bal niet weg kreeg twintig minuten voor tijd waardoor het 1-1 werd. In de laatste fase was het een wedstrijd die twee kanten op kon vallen. Kansen waren er over en weer maar beide ploegen stonden verdedigend goed waardoor er geen doelpunten meer vielen en het bij 1-1 bleef.

  De minuut van:

  52ste minuut: Gert Middelburg

   

  Naaldwijk 2 ging bezoek bij Verburch. Naaldwijk begon sterk aan de wedstrijd en nam de leiding door tweemaal te scoren. De gastheren kwamen terug maar Naaldwijk scoorde weer. Ook viel de vierde voor Naaldwijk. Verburch wist via een slotoffensief wel nog tweemaal te scoren maar verder kwamen zij niet, mede dankzij het stoppen van een strafschop door Frank van de Geer. Een mooie 3-4 winst dus voor Naaldwijk.

  Naaldwijk 3 kreeg FC ‘s-Gravenzande 5 op bezoek. Naaldwijk speelde een leuke wedstrijd waarin je kon zien dat de trainingen haar vruchten gaan afwerpen. Het duurde dan ook niet voordat de 1-0 op het bord stond. Uitbouwen van de leiding had gekund als de witkielen iets nauwkeuriger waren geweest. Nu waren het de gasten die met een zondagsshot wist te scoren, 1-1. In de tweede helft was Naaldwijk de betere van de twee onder aanvoering van nieuwkomer Daringa Marian die ook de 2-1 maakte. Naaldwijk had zelf rustiger de wedstrijd kunnen uitspelen als het de strafschop had gemaakt maar nu moest het nog even billenknijpen. Naaldwijk won uiteindelijk wel en dat was voor het eerst.

  Naaldwijk 4 en Loosduinen 3 deelde een 1-1 eindstand de punten.

  Naaldwijk 5 speelden in Wateringen tegen Velo 7 een spannende wedstrijd. Naaldwijk werd wel de winnaar van deze strijd want het won met 1-2.

  Naaldwijk 6 had het lastig aan de andere kant van dijk waar het tegen het zesde van Maasdijk speelde. Helaas waren de gastheren nipt met 1-0 te sterk.