• Hardwerkend Naaldwijk behaalt verdiend een punt

  De derby Monster Naaldwijk is er één van de koploper tegen de nummer drie. Het publiek ging er voor staan en zitten langs het hoofdveld van Monster en zij zagen dat beide ploegen beheerst van start gaan,  Monster had waarschijnlijk de ontmoeting van vorig seizoen in het oog waarin de witkielen uit de startblokken vlogen. Naaldwijk pakte het dit jaar echter anders aan en zorgde voor een gesloten pact. Het spel golfde wel op en neer maar dat was meer op het middenveld waarbij de gastheren wel de overhand hadden maar niet echt gevaarlijk werden, afstandsschoten gingen onder andere ruim over. Pas in het laatste kwartier van het eerste helft brak de wedstrijd open. 

  Naaldwijk leek te scoren uit een vrije trap maar bij het doorkoppen van de bal stond Naaldwijker Demian Kok buitenspel. Hierna nam Monster steviger de wedstrijd in handen maar bleef Naaldwijk fier overeind tot de laatste minuut van de eerste helft. Bij een hoekschop Monster dacht te scoren maar ook nu wees de leidsman niet naar het midden.

  De 0-0 op het scorebord stond er dus ook bij het begin van de tweede helft. Nu was het eerste gevaar voor Naaldwijk. Danny Niël haalde vanaf zo’n 18 meter uit maar verraste de doelman van Monster niet. Overigens zijn laatste actie want hij verliet even daarna met hamstringklachten het veld en voor hem kwam Yorick van Leerdam. Het opbouwen bij Monster werd lastiger door het inbrengen in de rust van Tim van der Wel bij Naaldwijk, Randy van Schelt was er uitgegaan nadat hij een snoeihard de bal op zijn hoofd had gehad, want het jagen zorgde voor onnauwkeurigheid bij de gastheren.

  Wanneer de bal wel in de buurt van de zestien van Naaldwijk kwam stonden de verdedigers van Naaldwijk op haar plek. De onmacht voorin bij Monster gaf Naaldwijk hoop. Voorzichtig werd er meer naar voren gespeeld en kreeg Naaldwijk zo af en toe een kans. De grootste was Yorick van Leerdam maar de leidsman volgde het vlagsignaal van zijn assistent op welke eigenlijk onterecht werd gegeven. Monster zette weer aan maar de jonge verdediging van Naaldwijk, zeker na het inbrengen van Marijn van Veen voor Henri Kraan, bleef haar mannetje staan. Een vlammend schot van Monster bracht daar ook geen verandering in. Aan de andere zijde zag Naaldwijk een kopbal van Tim Zwinkels net naast gaan. Naaldwijk werkte zich naar het einde van de wedstrijd en sleepte er een verdiend gelijkspel uit door als een team te spelen en niet te verzaken.

  Naaldwijk 2 ontving het laag geklasseerde Maasdijk 2 en het kreeg in de eerste diverse mogelijkheden om de score te openen maar verzuimde dat. Doelpunten vielen er pas in de tweede helft. Het was Tino Boks die een rebound, schot van Hugo Groot op de lat, in het doel werkte, 1-0. De verdubbeling kwam van de voet van Rik Verkade na een voorzet van Marlon van Staalduinen. Een mooie overwinning die Naaldwijk in de middenmoot brengt.

  Naaldwijk 4 beleefde een goede zaterdag in Hoek van Holland door over HVC’10 4 heen te walsen. Naaldwijk wist maar liefst acht doelpunten te maken en er twee te incasseren.

  Naaldwijk 5 had een aardig middag in Wateringen want speelde met 1-1 gelijk tegen Velo 8.

  Naaldwijk 6 speelde aardig maar vergat zelf te scoren. Ariston’80 14 deed dat wel en dan ook nog drie keer zodat de eindstand 0-3 was.