• Na het bericht eerder deze maand dat Horconex de komende 2 seizoenen als sub – sponsor op het mooie wedstrijdshirt van vv Naaldwijk zal prijken, zal het de trouwe supporter van vv Naaldwijk opgevallen zijn dat de jubileum tenues waarin de afgelopen 2 seizoen gepresteerd is, zijn ingewisseld voor een geheel nieuw wedstrijdtenue (geleverd door 11Teamsports Wateringen en van ons kledingmerk Robey Sportswear).

  De sponsorcommissie heeft eerder dit jaar hiervoor de sponsorovereenkomsten met zowel Van der Meer Verzekeringen – Regiobank als ook met Worldstream verlengd. Beide sponsoren blijven vv Naaldwijk trouw als hoofdsponsors van de vereniging. Vanwege de vakanties en de drukke agenda’s bij beide bedrijven is de officiële aankondiging nog uitgesteld, maar op enig moment zullen we als vereniging zeker stil staan bij de continuering van het hoofdsponsorschap van beide bedrijven bij onze mooie familievereniging.

  Over Worldstream:

  Worldstream is een Infrastructure-as-a-Service provider. Van exacte serverconfiguraties tot volledig naar wens opgezette IT-infrastructuren. Worldstream’s eigen IT-oplossingen en dedicated servers brengen elke IT-infrastructuur precies wat er nodig is. Maatwerk dus, en tegen een vaste maandelijkse prijs. Neem verschillende cloud-, security- en back-updiensten die complementair zijn aan jouw IT-organisatie. Met een gemiddelde responstijd van 7 minuten staan wij altijd voor jou klaar, 24/7, 365 dagen in het jaar.

  Meer informatie via: https://www.worldstream.com/nl/

  Over van der Meer Verzekeringen – Regiobank

  Een verzekeringskantoor waar je nog gewoon binnen kunt lopen. Met een vraag over verzekeringen, een melding van een schade of om je spaarpot te legen. Bestaan die kantoren eigenlijk nog wel? Ja. Loop maar eens binnen aan de Dijkstraat 2 in Honselersdijk, bij Van der Meer Verzekeringen. Modern kantoor met ouderwetse service. En vooral met een stevige basis. Met vier ‘Meren’ in de zaak (Johan, Wil, Yorick en Alessa) zijn we een echt familiebedrijf, al sinds 1954. En de andere medewerkers heten weliswaar geen Van der Meer, maar vóelen zich wel familie.

  Ook een bank onder hetzelfde dak: RegioBank

  Van der Meer Verzekeringen is ook nog een bank: een RegioBank. Met alle faciliteiten en expertise die u van een ‘grote’ bank verwacht. Niet alleen online maar ook gewoon om de hoek. aan de Dijkstraat 2 in Honselersdijk. Voor een goed advies over een hypotheek, het openen van een rekening of een vraag over financieringen.

  Meer informatie via: https://www.vandermeerverzekeringen.nl/