• Op een mooie middag dat de sponsorcommissie van vv Naaldwijk weer een gezellige sponsor dag organiseerde was in het sponsorhome een gesprek tussen de oud-ploeggenoten Xander van der Wilk (Operationeel directeur van Horconex BV) en Arjen de Haan (sponsorcommissie vv Naaldwijk) gaande.

  Aan Xander werd de vraag gesteld of hij het leuk zou vinden wanneer Horconex op het shirt van de Witkielen zou prijken. Xander reageerde als vanouds met een snelle reflex en zegde de sub-sponsoring op het shirt van vv Naaldwijk Zami 1 toe.

  Horconex vind het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren dmv sponsoring van lokale sportverenigingen. Door sponsoring kan een vereniging zoals VV Naaldwijk meer aandacht geven aan de jeugd in onze omgeving. Sporten houdt de mens fit en zorgt voor verbroedering. Het sociale aspect van een sportvereniging  ,zoals VV Naaldwijk, wordt vaak onderschat. Wij zijn blij dat Horconex hierin een steentje kan bijdragen.

  Horconex, al jaren een begrip in kassenbouw en volledige tuinbouwprojecten, zal de komende 2 seizoenen op de wedstrijdshirts van vv Naaldwijk te zien zijn. VV Naaldwijk is Xander dan ook dankbaar voor dit mooie gebaar aan wat inmiddels zijn “cluppie” is.

  Over Horconex:

  HORCONEX realiseert complete tuinbouwprojecten. Wij bieden hightech totaaloplossingen voor de glastuinbouw. Met de kennis van de markt, uw bedrijf en uw visie, realiseren wij de best passende, meest kostenefficiënte en effectieve oplossingen die u verder helpen met het behalen van uw doelen. Tijdens het ontwerp en realisatie zal het uiteindelijk te telen product centraal staan in samenspraak met uw persoonlijke wensen.

  De komende jaren willen wij ons meer gaan focussen op de lokale markt. Horconex heeft alle divisies onder één dak (Kassenbouw/Solar/Verwarming/Scherming/Water&Elektro. Elke divisie heeft zijn/haar eigen identiteit. Persoonlijke aandacht, directe communicatie met een eerlijke informele mening zijn voor Horconex belangrijke pijlers. Samen met u een duidelijk plan bedenken voor het oplossen van de bestaande/komende vraagstukken.

  Meer informatie over Horconex: https://www.horconex.com